caltha
Fanka BB :)
Gratulacje i spokojnej ciąży. Kiedy powiesz partnerowi?Witam Was.
Mam na imię Klaudia. Mam 30 lat i mieszkam nad Polskim morzem. To, że wczoraj zobaczylam 2 kreski na teście ciążowym zbiło mnie z nóg. Dosłownie mnie powaliło. Z moim poprzednim partnerem starałam sie o dziecko 10 lat i bez skutku. Rozstałam sie z nim rok temu, bo poznałam kogoś, kto pokazał mi co to miłość. Byłam pewna, że nie mogę zajść w ciążę więc nie uważaliśmy. Mój partner jest ode mnie starszy o 17 lat i ma 4 dzieci z poprzedniego małżeństwa,a ja wczoraj zrobiłam test z rana i przeżyłam szok. Po 11 latach nie stosowania żadnej antykoncepcji zobaczyłam dwie upragnione kreski na teście. Najpierw zrobilam popoludniu test dla ciekawosci jakies 5 dni temu i wyszla bardzo blada 2 kreska, a wczoraj zrobiłam test z samego rana. Jeszcze nie mówiłam nikomu oprócz mojej siostry, która jest położną i nakazała wizytę u gina i potwierdzenie ciąży, więc grzecznie i cichutko czekam... Jutro zarejestruje się do gina ale mam dobre przeczucia tym bardziej, że okres spóźnia mi się już 12 dni więc wątpię, żeby się pojawił. Ogólnie nadal jestem w głębokim szoku...
Problem pewnie leżał po stronie wcześniejszego, a nie Twojej