reklama
Bobo25
Aktywna w BB
No ja tak wlasnie niżej czuje.. teraz się pakuje [emoji846] bo za niedługo jedziemy do Polski na święta a jak wrócimy to się przeprowadzamy wiec dużo pracy ale wszystko robię na spokojnie żeby dzidzi naszej nie denerwować [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hope
podwójna mama :-)
Cześć dziewczyny, przedświąteczny niedoczas
Witam nowe majówki, oczywiście gratuluję udanych wizyt, cieszę się, że nie ma już złych wieści. Niech tak zostanie.
Ja, z racji tego, że jestem już w trakcie 22 tygodnia ruchy czuję wyraźnie, aż do pępka, można też poczuć przez brzuch. Czkawką mnie raczy od dwóch tygodni
Dziś również byłam na połówkowych, potwierdzony syn, siusiak bez dyskusji widoczny jako pierwszy Poprzednio też eksponował głównie to. Waży 408 gram i jest zdrowy.
@caltha widziałam, że będzie parka, gratuluję
@basia89 cóż, już dawno Ci to przewidziałam, jakaś nagroda będzie?
@MB91 gratuluję
Witam nowe majówki, oczywiście gratuluję udanych wizyt, cieszę się, że nie ma już złych wieści. Niech tak zostanie.
Ja, z racji tego, że jestem już w trakcie 22 tygodnia ruchy czuję wyraźnie, aż do pępka, można też poczuć przez brzuch. Czkawką mnie raczy od dwóch tygodni
Dziś również byłam na połówkowych, potwierdzony syn, siusiak bez dyskusji widoczny jako pierwszy Poprzednio też eksponował głównie to. Waży 408 gram i jest zdrowy.
@MB91 gratuluję
Cześć dziewczyny, przedświąteczny niedoczas
@MB91 gratuluję
Ja jeszcze w ciazy nie byłam to juz wiedziałam że będę miała drugiego syna [emoji23] nagroda będzie jak mi obiecasz, że u mnie będzie tak jak u Ciebie tylko odwrotnie tj trzecia będzie córka [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
MB91
Fanka BB :)
@Hope @basia89 gratulacje chłopaków [emoji3]
Chyba już wszystkie wiemy co nosimy pod serduchem? Czy jeszcze któraś czeka? [emoji6]
Ale się objadłam ... Matuchno[emoji86][emoji5] Wrócił mi apetyt na kurczaka i wleciały dzisiaj kotleciki z purèe i z surówką z czerwonej kapustki [emoji3] Mniam!!! [emoji48]
Chyba już wszystkie wiemy co nosimy pod serduchem? Czy jeszcze któraś czeka? [emoji6]
Ale się objadłam ... Matuchno[emoji86][emoji5] Wrócił mi apetyt na kurczaka i wleciały dzisiaj kotleciki z purèe i z surówką z czerwonej kapustki [emoji3] Mniam!!! [emoji48]
Hej dziewczyny ja jeszcze nie znam płci mam 29 grudnia usg polowkowe z tego co widzę przeważają raczej chłopcy ja czuje się jak wieloryb wieczorem mam takie wzdęcia że nic tylko mam siłę leżeć i to też na boku a jeszcze tyle do maja
Jetkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i super wiesci
Ja plec znam na 80% na polowkowym się dowiem na 100% ale raczej chlopak
Dziewczyny co sadzicie o karmieniu piersią? W sensie ile karmilyscie wczesniej, czy chcecie karmic czy ktoras nie chce?
Moja kuzynka jest w tym samym tyg co ja (4dni roznicy) i ona nie chce karmic bo ja to obrzydza.... Np ja tego nie rozumie .. Rozumie ze ktoras nie ma pokarmu czy coś ale ze kogos to obrzydza?! Masakra. Ja karmilam 3 miesiace tylko , teraz chce dluzej tylko ze w mialam problem bo mleka miałam za dużo i nie potrafilam sobie poradzic. A pozniej sie zdenerwowalam na tesciowa i poszlo od tak mleka nie mialam:\
Ja plec znam na 80% na polowkowym się dowiem na 100% ale raczej chlopak
Dziewczyny co sadzicie o karmieniu piersią? W sensie ile karmilyscie wczesniej, czy chcecie karmic czy ktoras nie chce?
Moja kuzynka jest w tym samym tyg co ja (4dni roznicy) i ona nie chce karmic bo ja to obrzydza.... Np ja tego nie rozumie .. Rozumie ze ktoras nie ma pokarmu czy coś ale ze kogos to obrzydza?! Masakra. Ja karmilam 3 miesiace tylko , teraz chce dluzej tylko ze w mialam problem bo mleka miałam za dużo i nie potrafilam sobie poradzic. A pozniej sie zdenerwowalam na tesciowa i poszlo od tak mleka nie mialam:\
reklama
A
Agunia93
Gość