caltha
Fanka BB :)
Myślę, że powód nie powinien podlegać ocenie jakiejkolwiek. To zbyt prywatna sprawa, a jeszcze może jej się zmienić. Każdy ma prawo do własnego wyboru, o ile nie krzywdzi on innych. Równie dobrze można powiedzieć, że masakra, że ktoś chce CC zamiast sn, a nie ma medycznych wskazań. Czy mówić Tobie, że karmiłaś tylko tyle, bo za mało się starałaś.Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i super wiesci
Ja plec znam na 80% na polowkowym się dowiem na 100% ale raczej chlopak
Dziewczyny co sadzicie o karmieniu piersią? W sensie ile karmilyscie wczesniej, czy chcecie karmic czy ktoras nie chce?
Moja kuzynka jest w tym samym tyg co ja (4dni roznicy) i ona nie chce karmic bo ja to obrzydza.... Np ja tego nie rozumie .. Rozumie ze ktoras nie ma pokarmu czy coś ale ze kogos to obrzydza?! Masakra. Ja karmilam 3 miesiace tylko , teraz chce dluzej tylko ze w mialam problem bo mleka miałam za dużo i nie potrafilam sobie poradzic. A pozniej sie zdenerwowalam na tesciowa i poszlo od tak mleka nie mialam:\
Ja kpi ponad 3mce, potem zrobiło się sucho plus mocna alergia i nietolerancja, do tego stopnia że piła preparat mlekozastępczy a nie mam dla alergików. Chciałabym teraz normalnie z piersi, jak się nie uda spróbuję kpi, ale już nie za wszelką cenę, bo dużo mnie to kosztowało.