kamilaasami
Fanka BB :)
Hehe to u mnie będzie chyba zgodnie z przesadem Z synkiem byłam śliczna A teraz wygladam jak idź stąd i nie wracaj tylko nie wiem kto we mnie mieszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam, że to właśnie córka odbiera matce urodę w ciąży [emoji14] chłopcy dodają. U mnie bez zmian, jak byłam niewyjsciowa tak jestem heheBo jak ma sie dziewczynke w brzuszku to kobieta jest ladna ma piekne wlosy i ladna cere dlugie i mocne paznokcie
A jak chlopca to kobieta jest brzydka i ja teraz taka jestem w poprzednich dwoch ciazach bylam taka piekna i mam dwie dziewczynki a teraz masakra co chwile jakies pryszcze wlosy brzydkie matowe paznokcie tez masakra
Polecam swietlik, zaparzyc i przemywac mojej Zuzce szybko przechodzi po tym.Kciuki za wizyty i proszę o foto-relacje.
Ja siedzę na glukozie. W środę połówkowe.
Macie jakieś patenty na ropę w oczach u dziecka. Oprócz soli fizjologicznej i nie na receptę. Muszę pomóc małej zanim lekarz da pewnie jakiś antybiotyk.
U nas odwrotnie się mówi że córki zabierają urodę i w moim przypadku tak było, przebarwienia na twarzy wypryski, i w ogóle szara cera.Bo jak ma sie dziewczynke w brzuszku to kobieta jest ladna ma piekne wlosy i ladna cere dlugie i mocne paznokcie
A jak chlopca to kobieta jest brzydka i ja teraz taka jestem w poprzednich dwoch ciazach bylam taka piekna i mam dwie dziewczynki a teraz masakra co chwile jakies pryszcze wlosy brzydkie matowe paznokcie tez masakra
To od witamin które przyjmujemy za to po porodzie niektórym kobietą włosy wypadają i cera się zmienia, łamią paznokcie. U mnie po porodzie wręcz przeciwnie wszytko było ok i przebarwienia na twarzy powoli znikały.Zawsze mówia, że dziewczynka urodę przyszłej mamie zabiera. Nie powiem bo w 2 trym. włosy mam ładne i paznokcie tak samo.
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Od teścia takie komplementy, musi być fajny;-)A ja sobie czytam o tych rzeczach czy dziewczynki odbieraja mamie urodę jako o ciekawostce.Tesciu mi mowil ze pieknie wygladam wiec pewnie chlopak bedzie.Dla mnie nie wazne co bedzie byleby zdrowe bylo .Chociaz dziewczynka mi sie marzy skrycie .Ma byc chlopak wedlug ginki.Zobaczymy .Odliczam do wizyty w srode .Przynajmiej mam doswiadczenie .A przy tym ze mam 4 siostry to sie bardzo liczy .
Ja czuje na bliznie po Cc moze troszke wyzej ale takie delikatneA ja znam płeć od 13 tyg. (Robiłam NIPT test) i dziewczynka będzie [emoji846] ogólnie włosy są ok tylko ostatnio poszłam ściąć to fryzjerka chyba się z powołaniem minęła.
Paznokcie tez są dobre. A cera bez zmian raczej .
A powiedzcie mi te kobietki ci już cZuja ruchy. Jestem obecnie w 18tg a czuje ruchy od 16tg.
Gdzie są zlokalizowane ruchy które czujecie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom