reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja w rossmannie nic nie kupię, bo smaruję się Mustelą a jej tam nie ma.
Bio oil jeszcze używam, ale zamawiałam na allegro, bo było dużo taniej :)

Dzisiaj mam jakiś duży, twardy brzuch a w dodatku jakoś mnie ciągnie...

reklama
Hej dziewczyny ja też mam problemy ze snem usypiam dopiero tak dobrze koło 5 rano a o 7 już muszę wstać syna do szkoły wyszykowac :rolleyes: co do kremów używam bio oil wieczorem a rano zwykły balsam mocno nawilżający w poprzednich ciażach też tak stosowalam i mam dwa małe rozstępy nad pepkiem :rofl2: co do wagi przytylam już 2.5 kg przed ciaza wazylam 43 kg teraz 45 kg i podobno twarz mi przytyla już :ninja2:
f2w3rjjgd1pkzy15.png

Dzień dobry.

Gratuluję udanych wizyt.

Ja bym mogła spać i spać ale mała jeszcze w nocy się budzi i o 6 pobudka bo starszą do szkoły trzeba naszykować....

Byłam dziś na zakupach. Ale tłumy wszędzie....

U nas prezenty też spakowane. Dzieciaki znajdą je jutro rano koło łóżek.

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt ! [emoji3]

Ja właśnie zjadłam obiad i na chwile się położyłam. 5 minutek i dzidzia zaczęła fikać [emoji3]
Cieszę się bo te ruchy są jeszcze takie subtelne, ale już je rozpoznaje [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez gratuluję udanych wizyt... czytam ale weny brak... jakoś się źle czuje... zgaga i znowu mi wszystko się podnosi do gardła... jakaś taka spuchnieta się czuje i chyba jakieś zapalenie pęcherza bo mnie piecze... chyba musze się przejść na badanie...
Brak mi energii na cokolwiek a za 2 dni kolęda... ech

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie pomysl jak pozbyc sie pekajacej skory na stopie? A dokładnie piecie? Pumeks jest konieczny bo straszna mam skore ale zaczela mi pękać i nie wiem jak mam z tym poradzic:\ moje stopy wygladaja gorzej jak u 80latki:\ a jednak troche wstyd miec tak brzydkie stopy:\\

Ja tez gratuluję udanych wizyt... czytam ale weny brak... jakoś się źle czuje... zgaga i znowu mi wszystko się podnosi do gardła... jakaś taka spuchnieta się czuje i chyba jakieś zapalenie pęcherza bo mnie piecze... chyba musze się przejść na badanie...
Brak mi energii na cokolwiek a za 2 dni kolęda... ech

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry krem, pumeks lub pilnik :) innych sposobów nie znam

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry