reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja w rossmannie nic nie kupię, bo smaruję się Mustelą a jej tam nie ma.
Bio oil jeszcze używam, ale zamawiałam na allegro, bo było dużo taniej :)

Dzisiaj mam jakiś duży, twardy brzuch a w dodatku jakoś mnie ciągnie...

reklama
Hej dziewczyny ja też mam problemy ze snem usypiam dopiero tak dobrze koło 5 rano a o 7 już muszę wstać syna do szkoły wyszykowac :rolleyes: co do kremów używam bio oil wieczorem a rano zwykły balsam mocno nawilżający w poprzednich ciażach też tak stosowalam i mam dwa małe rozstępy nad pepkiem :rofl2: co do wagi przytylam już 2.5 kg przed ciaza wazylam 43 kg teraz 45 kg i podobno twarz mi przytyla już :ninja2:
f2w3rjjgd1pkzy15.png

Dzień dobry.

Gratuluję udanych wizyt.

Ja bym mogła spać i spać ale mała jeszcze w nocy się budzi i o 6 pobudka bo starszą do szkoły trzeba naszykować....

Byłam dziś na zakupach. Ale tłumy wszędzie....

U nas prezenty też spakowane. Dzieciaki znajdą je jutro rano koło łóżek.

Gratuluje dziewczyny udanych wizyt ! [emoji3]

Ja właśnie zjadłam obiad i na chwile się położyłam. 5 minutek i dzidzia zaczęła fikać [emoji3]
Cieszę się bo te ruchy są jeszcze takie subtelne, ale już je rozpoznaje [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez gratuluję udanych wizyt... czytam ale weny brak... jakoś się źle czuje... zgaga i znowu mi wszystko się podnosi do gardła... jakaś taka spuchnieta się czuje i chyba jakieś zapalenie pęcherza bo mnie piecze... chyba musze się przejść na badanie...
Brak mi energii na cokolwiek a za 2 dni kolęda... ech

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie pomysl jak pozbyc sie pekajacej skory na stopie? A dokładnie piecie? Pumeks jest konieczny bo straszna mam skore ale zaczela mi pękać i nie wiem jak mam z tym poradzic:\ moje stopy wygladaja gorzej jak u 80latki:\ a jednak troche wstyd miec tak brzydkie stopy:\\

Ja tez gratuluję udanych wizyt... czytam ale weny brak... jakoś się źle czuje... zgaga i znowu mi wszystko się podnosi do gardła... jakaś taka spuchnieta się czuje i chyba jakieś zapalenie pęcherza bo mnie piecze... chyba musze się przejść na badanie...
Brak mi energii na cokolwiek a za 2 dni kolęda... ech

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry krem, pumeks lub pilnik :) innych sposobów nie znam

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry