reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny !
U mnie ze spaniem też trochę gorzej..
Dzisiaj zadzwoniła do mnie moja ginekolog i przełożyła mi wizytę bo musi wyjechać.. mam 18.12 i prenatalne i wizytę.. 5 tygodni czekania.. dla mnie to strasznie długo..
A tak to spakowałam już worek z prezentami dla synka bo jutro mogę nie mieć czasu, ponieważ przyjeżdża do nas rodzinka na kawę, a na 18 mamy zamówionego Mikołaja wiec jutro rano muszę ogarnąć mieszkanie [emoji6]
Ktoś ma dzisiaj wizytę??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Ja to samo - co chwile się budzę - a to na siusiu, a to coś podjeść [emoji6]
Hihi dzisiaj o 5 przechodziłam do salonu i włączałam TV - powoli brzuszek mi przeszkadza w wygodnej pozycji do spania. Muszę się przestawić w końcu na spanie na lewym boku.

Czesc dziewczyny :) ja mam tak samo, chodze pozno spac co chwile wstaje siku, a jak zbyt dlugo trzymam to mam chore sny.. Dzis ponoc przez sen plakalam i moj syn mnie budził i moj D.. Nie wiem czym to idzie .. A to chodzenie co 15min co wc jest męczące:\

My tez gotowi na mikolaja:) spakowane wszystko i o 18tej jutro wpadnie do nas sw Mikołaj:) moj syn baardzo przezywa wizyte Mikolaja hehe:)

Dziewczyny w Rossmanie z kartą rossne można kupić za grosz balsam na rozstepy, pod warunkiem, że kupi się jakiś inny dowolny produkt. Korzystajcie :)

3jgxskjosc311c31.png

Dzień dobry [emoji4]
Ja dziś melduje się po wizycie comiesiecznej [emoji4]
Mała fikala i skakala ale pokazać Buzki nie miała zamiaru [emoji4]
Jedyne co to dala zmierzyć główkę i pokazała serduszko bijące [emoji4]
Szyjka długa i zamknięta, gin pobrał cytologie.
Od ostatniej wizyty nie przytyłam ani 100 gram [emoji48]
A jem ile mam miejsca [emoji4]
Ogolnie wszystko w normie i nie ma powodów do niepokoju [emoji4]
No i mała jest w położeniu miednicowym na chwile obecna [emoji4]

@Gosika88, ja już z tego skorzystałam dawno. To chyba każdy ma indywidualnie w zależności kiedy kartę założy - taki prezent [emoji6]

Pełnia to ciężko spać ;)
Ja też już skorzystałam z tej promocji z ross.
Pora jechać po córcię do przedszkola. Wczoraj ta mała dzidzia skończyła cztery latka. Kiedy to zleciało Wy mi powiedzcie ;)
Od czwartku mierzę cukier. Ciągle w normie, a diety jakiejś super nie stosuję ;/

reklama
Do góry