reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O nie pod tym.postem napisałam [emoji14]
Umówiłam się właśnie na połówkowe i idę 13 o 13 :)

3jgxskjosc311c31.png
Tez mam wizytę 13-ego o 13-ej :) oby 13-stka okazała się szczęśliwa :D 13-ego dostałam pracę, więc liczę, ze to dla mnie szczęśliwa liczba :)

Stukam się kawką :-D
Ekipa odesłana do przedszkola i szkoły, jest spokój :rofl:
pomysł na jakiś tam obiad jest więc jest dobrze :-D
Wybiorę się potem do dewocjonaliów chyba po nowy krzyż i świeczniki na kolędę
bo mamy już w piątek... mam taki już troszkę leciwy i trzeba by coś zmienić...

Jak tam się czujecie dziś brzucholki?
mi głowa pęka od rana...

mi głowa pęka od rana...
Kolęda przed świętami?

mi głowa pęka od rana...

Dzień dobry :)

Ja też obudziłam się z ogromnym bólem głowy
W 3city tak wieje, że aż z łóżka nie chce się wyjść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ech chyba dzisiaj wszyscy niezbyt sie maja, maly w przedszkolu. Wstał sam jak powiedzialam ze w przedszkolu bedzie mikolaj z ze wstajemy po 6 rano na taka pogode ciezko. Tylko bym leżała a tu trzeba ogarnac mieszkanie obiadek mam wiec to jest na +.ja wczoraj dostalam mikolaja rafaello ktore lubie barzo sie pilnuje zeby po 1 dziennie jesc. Wczoraj po raz pierwszy szpinak robilam pyszny wyszedl ale w domu śmierdziało starymi skarpetami.

Czesc dziewczyny:) u nas tak samo wieje pelno sniegu zima pelna para:) obiad ugotowałam wczoraj na dwa dni (pieczen w sosie cebulowym) wiec dzis mam większe luzy:)
A ja dziś pospalam z synem omg!! Do 12 tej spalismy przyszedll rano przytulił sie moj w pracy i żeśmy pospali:) czerpie z spanie póki sie da:) hehe
U nas Mikołaj bedzie o 17tej wiec juz sie doczekać nie moge na reakcje synka:)

reklama
Ale się fajnie czyta jak w różnych częściach Polski różnie się obchodzi Mikołajki! :)
Widzę, że u niektórych przychodzi rano - pod poduszkę, koło łóżka, u niektórych wieczorem :)

U nas [w Poznaniu] Mikołaj przychodzi rano [a w zasadzie w nocy, tak żeby rano prezenty już czekały], a prezenty [małe, raczej słodycze przeważnie, te główne prezenty grudniowe przynosi w Wigilię pod choinkę Gwiazdor] chowa w butach. Do tego zawsze dodatkowa motywacja, że te buty 5 grudnia wieczorem trzeba wystawić z szafy na korytarz i obowiązkowo muszą być świeżo wypucowane [bo do brudnych Mikołaj prezentów nie wkłada, no heloł!] :-D

Do góry