reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O nie pod tym.postem napisałam [emoji14]
Umówiłam się właśnie na połówkowe i idę 13 o 13 :)

3jgxskjosc311c31.png
Tez mam wizytę 13-ego o 13-ej :) oby 13-stka okazała się szczęśliwa :D 13-ego dostałam pracę, więc liczę, ze to dla mnie szczęśliwa liczba :)

Stukam się kawką :-D
Ekipa odesłana do przedszkola i szkoły, jest spokój :rofl:
pomysł na jakiś tam obiad jest więc jest dobrze :-D
Wybiorę się potem do dewocjonaliów chyba po nowy krzyż i świeczniki na kolędę
bo mamy już w piątek... mam taki już troszkę leciwy i trzeba by coś zmienić...

Jak tam się czujecie dziś brzucholki?
mi głowa pęka od rana...

mi głowa pęka od rana...
Kolęda przed świętami?

mi głowa pęka od rana...

Dzień dobry :)

Ja też obudziłam się z ogromnym bólem głowy
W 3city tak wieje, że aż z łóżka nie chce się wyjść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ech chyba dzisiaj wszyscy niezbyt sie maja, maly w przedszkolu. Wstał sam jak powiedzialam ze w przedszkolu bedzie mikolaj z ze wstajemy po 6 rano na taka pogode ciezko. Tylko bym leżała a tu trzeba ogarnac mieszkanie obiadek mam wiec to jest na +.ja wczoraj dostalam mikolaja rafaello ktore lubie barzo sie pilnuje zeby po 1 dziennie jesc. Wczoraj po raz pierwszy szpinak robilam pyszny wyszedl ale w domu śmierdziało starymi skarpetami.

Czesc dziewczyny:) u nas tak samo wieje pelno sniegu zima pelna para:) obiad ugotowałam wczoraj na dwa dni (pieczen w sosie cebulowym) wiec dzis mam większe luzy:)
A ja dziś pospalam z synem omg!! Do 12 tej spalismy przyszedll rano przytulił sie moj w pracy i żeśmy pospali:) czerpie z spanie póki sie da:) hehe
U nas Mikołaj bedzie o 17tej wiec juz sie doczekać nie moge na reakcje synka:)

reklama
Ale się fajnie czyta jak w różnych częściach Polski różnie się obchodzi Mikołajki! :)
Widzę, że u niektórych przychodzi rano - pod poduszkę, koło łóżka, u niektórych wieczorem :)

U nas [w Poznaniu] Mikołaj przychodzi rano [a w zasadzie w nocy, tak żeby rano prezenty już czekały], a prezenty [małe, raczej słodycze przeważnie, te główne prezenty grudniowe przynosi w Wigilię pod choinkę Gwiazdor] chowa w butach. Do tego zawsze dodatkowa motywacja, że te buty 5 grudnia wieczorem trzeba wystawić z szafy na korytarz i obowiązkowo muszą być świeżo wypucowane [bo do brudnych Mikołaj prezentów nie wkłada, no heloł!] :-D

Do góry