reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dobrze, że napisałyście, bo wszędzie piszą o refundacji USG genetycznego a o połówkowym ciężko znaleźć. Muszę pamiętać w czwartek o skierowaniu w takim razie. Jutro sobie jeszcze zadzwonię czy nie wystarczy pierwsze skierowanie do programu badań prenatalnych
Ode mnie chcieli tylko pierwsze skierowanie i automatycznie na NFZ jest polowkowe.takze powinnaś i Ty mieć za darmo

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Dobrze, że napisałyście, bo wszędzie piszą o refundacji USG genetycznego a o połówkowym ciężko znaleźć. Muszę pamiętać w czwartek o skierowaniu w takim razie. Jutro sobie jeszcze zadzwonię czy nie wystarczy pierwsze skierowanie do programu badań prenatalnych

Ja też miałam genetyczne za darmo, ze skierowaniem do poradni i od razu, tego samego dnia, zapisano mnie w tym samym miejscu na usg połówkowe.

czesc
ja mialam w nocy koszmary i mam zepsuty dzien od rana ;/
ogarnelam dom, gotuje juz zupe, upieklam szarlotke, w kominku rozpalilam i zabieram sie za ukladanie puzzli
gratuluje udanych wizyt, ja mam swoja 19 grudnia, to juz bedzie polowkowe, ja mam w cenie wizyty 140 zl
milego dnia

Hej, jak wam się spi? Ja od kilku dni nie mogę spać w nocy, mam milion myśli na minutę, kręcę się z boku na bok, zasypiam gdzieś nad ranem. Masakra jakaś

3jgxskjosc311c31.png

No wlasnie sny wciazy potrafia byc niesamowite ale tez i glupie. Mnie przewaznie te drugie sie zdazaja. Tez mam ogarnięte w domu a teraz gotuje makaron ze szpinakiem. A wizyta 20 grudnia

reklama
Do góry