reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Jetkaa gratuluję synka [emoji4]

Ja 3d/4d mam 3 stycznia. To będzie 20t5d i polowkowe.
No i cena to 250 zl ale to wraz z pomiarami i płytka z nagraniem całego usg [emoji4]
A wizytę u swojego gina mam już we wtorek. Nareszcie [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja dziś wzięłam się za porzadki w końcu ale już mam dość [emoji38]

reklama
A ja znowu chyba z tych wraznien mam taakiego lenia ze jejku:\ ale w sumie nie mam duzo do sprzatania lazienka i pranie a to może poczekać:) żałuję ze moj nie nagral badania bo mial osobny monitor:\ płytki nie chcialam bo 50zl za plytke mam 9zdjec 1 w kolorze . a filmu nie chcialam bo maly spal i w sumie az tak nie bylo widacna nastepna wizyte pewno sobie kupie plyte:)

U nas 3D i 4D są juz w standardzie... w trakcie badania usg przełącza obraz... jedynie dopłata 40zl jak chcemy nagranie... za wizytę place 120zl

Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Koleżanka jest w 27 tygodniu. Dziś rano obudziła się zkrwawiona a 30go była na wizycie i wszystko ok, wyniki super, szyjka zamknieta, nic się nie dzieje...
Lekarze ja badali aż tryskalo krwią... masakra... musi leżeć, dostała luteine i nie wychodzić z łóżka... niby krucha szyjka... narazie ja trzymają... zobaczymy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U nas 3D i 4D są juz w standardzie... w trakcie badania usg przełącza obraz... jedynie dopłata 40zl jak chcemy nagranie... za wizytę place 120zl

Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Koleżanka jest w 27 tygodniu. Dziś rano obudziła się zkrwawiona a 30go była na wizycie i wszystko ok, wyniki super, szyjka zamknieta, nic się nie dzieje...
Lekarze ja badali aż tryskalo krwią... masakra... musi leżeć, dostała luteine i nie wychodzić z łóżka... niby krucha szyjka... narazie ja trzymają... zobaczymy...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ajj straszne :( oby wszystko skończyło się dobrze

3jgxskjosc311c31.png

Dziewczyny czy wam tez twardnieje brzuch na dole? Nic mnie boli ale wieczorami mam takie napiecie na dole brzucha kolo blizny po Cc:\ i sie zastanawiam niby tak ale czy któraś tez tak ma?

Dziewczyny czy wam tez twardnieje brzuch na dole? Nic mnie boli ale wieczorami mam takie napiecie na dole brzucha kolo blizny po Cc:\ i sie zastanawiam niby tak ale czy któraś tez tak ma?
Też tak mam, byłam w czwartek na wizycie i lekarz powiedział, że może tak się dziać, kazał brać magnez [emoji4]

oar8csqv0r52a5co.png

reklama
Też tak mam, byłam w czwartek na wizycie i lekarz powiedział, że może tak się dziać, kazał brać magnez [emoji4]

oar8csqv0r52a5co.png
Ja mam od 2 dni uczucie twardnienia ale w górze brzucha pod piersiami.zmartwilam się ale chyba to normalne. Zaczęłam brać magnez ale nie widzę efektu..może za szybko chce. Dziewczyny piszą , że 6 tabletek na dobę!! Ja po 2 zaczynam bo się boję przedawkowania.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Do góry