reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Gratuluje udanej wizyty! :)
Rzeczywiście cena nie jest jakas wygórowana jak za godzinę podgladania maluszka :)
Faceci to tez przeżywają jak mogą na USG wejść i zobaczyć. Moj byl mega zadowolony jak poszedł ze mna na prenatalne i jak pierwszy raz zobaczył dzidziusia i usłyszał serduszko :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie wiec dlatego warto isc czasem na usg prywatnie a ja jak chodze na Nfz to tylko sprawdza serce wielkosc i tyle i nic wiecej i to trwa 5min a tak to spr wszystko nosek raczki mozg brzuszek takze jestem baardzo spokojna a do mojego D wkoncu doszlo ze bedzie tata:)

reklama
Dzień dobry!

@Jeltka gratuluje synusia [emoji3] Piękne imię, a fotka... miodzio [emoji3] !!

@nknatalia to dobrze, że to nic niegroźnego :) Ja mecze się teraz z jakąś infekcją pochwy ... i z nerkami ...masakra jakaś :(

@nknatalia wszystkiego najlepszego z okazji imienin - zdrówka dla Was [emoji39]

@aNusia90 to można powiedzieć, że z różnicą kilku dni idziemy łeb w łeb [emoji3] Też mam wizytę 18.12.

A co do ruchów to wczoraj jak leżałam wieczorem to chyba poczułam takie śmiechowe bulgotanie Hihi [emoji3] Ale czy to dzidzia czy gazy.... kto to wie? [emoji56][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I cena za takie usg 120zl a godzine badal malego:) także sie napatrzylismy:)i chcialam zeby moj uczestniczylw ciazy bo ja co wizyta widze dzidzie a on jeszcze nie zdawal sobie sprawy ze dzidzia już duza ze rusza sie itp:) za 3 mies tez pojdziemy na usg 4d super pamiatka:) polecam:)
To tanio. U mnie ceny wahają się od 200 do 300 zl

3jgxskjosc311c31.png

To tanio. U mnie ceny wahają się od 200 do 300 zl

3jgxskjosc311c31.png

No właśnie ja też sprawdzałam w 3mieście i tak samo 2/3 stówki.

Ja mam chwile relaksu i wyjeżdżamy z moim na weekend do moich rodziców :)

Podrzucam Wam dwie fajne stronki - ceny masakryczne, ale rzeczy takie ładne [emoji7]

Caramella.pl i mamissima.pl - oglądam od rana [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to strasznie drogo macie ciekawe czym to idzie:\ u nas od 100/150zl u roznych gin i nie robia usg po lebkach tylko naprawde super doklatnie:) teraz moge sobie coś zamowic lub kupić:) na to czekalam :) jutro jade z moim do pepco:) kupic synkowi na mikolaja cos i moze dzidzi w brzuszku hehe:)

@Jetkaa, ale super ! Gratuluje ! [emoji6] u nas też takie cudo kosztuje 200-300zł.. ja za zwykle usg 5min płaciłam 100zł [emoji53]

reklama
@Jetkaa, ale super ! Gratuluje ! [emoji6] u nas też takie cudo kosztuje 200-300zł.. ja za zwykle usg 5min płaciłam 100zł [emoji53]

Przebicie ceny niesamowite masakra:\ mnie teraz badal super ale raz jak wczesniej bylam u niego 3 lata temu to nie byl az tak dokladny jak dzis:( za 3 miesiace kolejna wizyta w 28tygodniu moze byc wcześniej

Do góry