reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Zobacz załącznik 830944

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z poduszkami? Co myślicie o tym, co jest w tabelce?

oar8csqvbcoxk154.png

Mam nr 4 i bardzo się przydaje. W poprzedniej ciąży i później do karmienia, do zagrodzenia dziecku miejsca w łożku. Polecam
Innych nie miałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, sie w mrozny poranek, u mnie na minusie 5 i troche bialo...Termin mam na 26.05 i tez narazie nic nie czuje...
Moja Zuzie dopadlo przeziebienie od srody kaszel o katar, w czwartek do tego dołączyła goraczka wiec wiec wczoraj bylam z Zuzia u lekarza, narazie oskrzela czyste uff dostalismy kropelki, syropek i inchalacje. trudno mi sobie wyobrazic jak inhalacje jeh zrobie! przy odciaganiu kataru juz jest walka i przy zakrapianiu noska woda morska a co dopiero inhalacja...wiec dzieku temu nie mam nawet czasu myslec o ciazowych dolegliwosciach wizyte mam dopieto 18, a polowkowe 8 stycznia wiec sie okaze czy ciuszkowa wyprawke musze robic czy beda ciuszki po Zuzi.
Pozdrawiam serdecznie

Witam, sie w mrozny poranek, u mnie na minusie 5 i troche bialo...Termin mam na 26.05 i tez narazie nic nie czuje...
Moja Zuzie dopadlo przeziebienie od srody kaszel o katar, w czwartek do tego dołączyła goraczka wiec wiec wczoraj bylam z Zuzia u lekarza, narazie oskrzela czyste uff dostalismy kropelki, syropek i inchalacje. trudno mi sobie wyobrazic jak inhalacje jeh zrobie! przy odciaganiu kataru juz jest walka i przy zakrapianiu noska woda morska a co dopiero inhalacja...wiec dzieku temu nie mam nawet czasu myslec o ciazowych dolegliwosciach wizyte mam dopieto 18, a polowkowe 8 stycznia wiec sie okaze czy ciuszkowa wyprawke musze robic czy beda ciuszki po Zuzi.
Pozdrawiam serdecznie

U nas inhalacja z bajka. Dajemy radę. Powodzenia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jetkaa sweet fotka.
U mnie mnie mocz w cale nie okazał się zły mimo tych wszystkich dziwnych rzeczy powiedział że zdarza się taki w ciąży. Nic nie przytyłam schudłam 5kg, ważył mnie pierwszy raz ale porównuje wagę z wakacji. Miałam nadwagę więc ok. Dzidzię pokazał mi na chwilę żeby sprawdzić tylko czy serduszko bije. Mam dopiero 14 tydzień więc nie ma co gdybać o płci i tyle. Jestem coraz bardziej przeziębiona, mała 3 tydz już kaszle a mąż miesiąc więc w końcu musieli mnie zarazić. Eh masakra a dzisiaj mam mieć gości.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A co obstawiałas że będzie? zapomniało mi się :) Może to dobrze wróży, że będzie grzecznie spał jak się urodzi ;)
Myslalam ze dziewczynka Lenka będzie:) ale cieszę sie z synka:) wydaje mi sie ze temu spal bo nie zjadlam nic i nie mial energi:) ale powinnam juz czuc ruchy mi gin mowil:) mama i moj D baardzo zadowoleni wodac bylo jak maly pil plyn albo ruszal ustami:)

I cena za takie usg 120zl a godzine badal malego:) także sie napatrzylismy:)i chcialam zeby moj uczestniczylw ciazy bo ja co wizyta widze dzidzie a on jeszcze nie zdawal sobie sprawy ze dzidzia już duza ze rusza sie itp:) za 3 mies tez pojdziemy na usg 4d super pamiatka:) polecam:)

reklama
I cena za takie usg 120zl a godzine badal malego:) także sie napatrzylismy:)i chcialam zeby moj uczestniczylw ciazy bo ja co wizyta widze dzidzie a on jeszcze nie zdawal sobie sprawy ze dzidzia już duza ze rusza sie itp:) za 3 mies tez pojdziemy na usg 4d super pamiatka:) polecam:)
Gratuluje udanej wizyty! :)
Rzeczywiście cena nie jest jakas wygórowana jak za godzinę podgladania maluszka :)
Faceci to tez przeżywają jak mogą na USG wejść i zobaczyć. Moj byl mega zadowolony jak poszedł ze mna na prenatalne i jak pierwszy raz zobaczył dzidziusia i usłyszał serduszko :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry