reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

I suplementacja na 3 miesiące nie na miesiąc więc popatrzcie u was w Polsce bo napewno można kupić oddzielnie i taniej , ja mam pregnacare original :blink: i jestem zadowolona żadnych problemów po nich raczej nie zauważyłam:)

reklama
@MoniaMat - dziękuje i wzajemnie [emoji3]

@Katherine zs - nie mam ciężkiej fizycznej pracy, jedynie umysłowo muszę się wysilać [emoji5] Ogólnie planowałam gdzieś do końca marca popracować, ale niestety ostatnio mam dużo stresów w pracy i prawdopodobnie skończy się to tym, że pójdę na zwolnienie gdzieś na początku / w połowie lutego. Zobaczymy - plany planami, a życie płata figle [emoji39]
Mam nadzieje, że nie będę zmuszona z tymi moimi nerkami iść do szpitala.... W poniedziałek mam wyniki więc zobaczymy.

@basia89 to zakupię jakoś jutro i zacznę łykać [emoji5] dzięki !

I tym oto sposobem - doczłapałam się do Warszawy [emoji41] w drodze zrobiłam listę już dla dziecka i dla siebie [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny.
Czytam was i weny mi brak na pisanie.

Piękna pogoda u nas. Jest 1 na +ale takie świeże powietrze.

@Jetkaa podziwiam za werwę do sprzątania. Ja wczoraj robiłam porządki w szafkach w kuchni. Nie lubię strasznie sprzątać w szafkach. Mąka mi się rozsypała. Wrrr.
Umeczylam się strasznie.

@Oolcia jakie teraz bierzesz witaminy? Ja tez walczę w zaparciami i myśle ze to przez aktualne witaminy

@Gosika88 jak się czujesz ?? Nalad duZo leżysz? Jak twoja psychika? Jak w poprzedniej ciąży leżałam to w ramach terapii miałam zadanie pisać maile do dziecka[emoji854] zabawne zajęcie i dużo emocji wylałam [emoji854]

Dzień dobry dziewczyny.

@Jetkaa podziwiam za werwę do sprzątania. Ja wczoraj robiłam porządki w szafkach w kuchni. Nie lubię strasznie sprzątać w szafkach. Mąka mi się rozsypała. Wrrr.
Umeczylam się strasznie.

@Oolcia jakie teraz bierzesz witaminy? Ja tez walczę w zaparciami i myśle ze to przez aktualne witaminy

@Gosika88 jak się czujesz ?? Nalad duZo leżysz? Jak twoja psychika? Jak w poprzedniej ciąży leżałam to w ramach terapii miałam zadanie pisać maile do dziecka[emoji854] zabawne zajęcie i dużo emocji wylałam [emoji854]

Ja lubie sprzątać:) musiałam nadrobic przez ten czas co mi niedobrze bylo i wymiotowalam bo 4tyg nic nie robiłam:) a teraz wszystkie dolegliwości minely i mam duzoo sily:) oo kuchnia najgorsza do sprzatania:\

Dzień dobry dziewczyny.

Umeczylam się strasznie.

Dzięki, że pytasz :) teoretycznie leżę, ale czuję się dobrze nie plamie więc pozwalam sobie w domu na więcej, ale jeszcze nigdzie nie wychodzę. Nie ukrywam, że to odbija mi się na psychice, ostatnio rozryczalam się mężowi, że mam dość zamknięcia w domu i potrzebuje jakiejś rozrywki. Wczoraj pograliśmy w kilka gier i trochę pomogło. Oby dziś gin miał dla mnie lepsze wiadomości.

3jgxskjosc311c31.png

Dzień dobry mamusie :)

Ja zaczęłam dzień godzinę temu (Warszawa się dzisiaj kłania)... [emoji849] - już siedzę w Pendolino i szykuje się do drzemki [emoji3]

@burdzia ja mam 14t5d i termin na 26.05 :) ale się skraca co wizytę - witaj w majówkach [emoji39]

@Hope ja łykałam Femibion 0 i Femibion 1, ale zmienić później musiałam na inne bo źle się czułam - biorę teraz Pregna Plus i czuje się świetnie po nich; za 30 kaps. płace 32zł.

Z tym, że do Pregna plus trzeba dokupić Pregna DHA - właśnie dziewczyny, od kiedy powinno się przyjmować dodatkową suplementację DHA? Mi wczoraj nic o tym nie mówił gin, kazał tylko witaminki łykać... ale tak się zastanawiam, że może już czas dołożyć?

@Blondynka19 gratuluje synusia [emoji3]

Miłego dnia dziewczyny!

Myślałam, że trzeba, albo przynajmniej warto przyjmować DHA do końca ciąży i podczas karmienia piersią, bo tak jest napisane na Femibionie :D Muszę zapytać ginekolog, bo nawet o tym nie pomyślałam :-)

reklama
@MB91 ja sama nie włączam sobie żadnych witamin. Jeśli ginekolog nie kazał Ci dokupować kwasów DHA to ja bym tego nie robiła. :)
Pregna plus też biorę i ona ma już w sobie DHA ;)

Odkąd wiem, że będzie syn to zaopatrzyłam Go w chłopięce ubranka :)

Do góry