reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tak, dwie córki. U mnie pierwsza idealnie w termin a druga 3 tyg wcześniej. Teraz raczej nastawiam się że też będzie wcześniej.

reklama
Ja tez juz bym chciala czuc ruchy :) to moja 2 ciaza i mam nadzieje ze niedlugo poczuje:) choć przy synu poczulam w 25tyg gin mi nie wierzył bo na usg kopal ale ja nie czulam :) nie wiem czym to idzie:)

Ja brałam w pierwszej ciąży omega med Optima pregna. Teraz osobno: folian, jod. I teraz zacznę znowu brać omega med.

Ja już po wizycie. Klusek rośnie ksiazkowo, idealnie co do OM. Dziś pokazał nam się w całej okazałości i z dumą prezentował ptaszka :) łożysko podniosło się do 2-3 cm i mam pozwolenie na godzinne wyjście z domu. Hurra

3jgxskjosc311c31.png

Ja już po wizycie. Klusek rośnie ksiazkowo, idealnie co do OM. Dziś pokazał nam się w całej okazałości i z dumą prezentował ptaszka :) łożysko podniosło się do 2-3 cm i mam pozwolenie na godzinne wyjście z domu. Hurra

3jgxskjosc311c31.png

Dobre wieści!! Super [emoji39][emoji844] I gratuluje synka [emoji3]
Ja doczłapałam się do 3miasta w końcu i padam!!! Zaraz wysiadam, mój mnie odbierze i idę spać [emoji3] Padam !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry