reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja dziewczyny po dzidzia ma 8cm:) chcialam posluchac bicia serca ale gdzies sie schowalo i nie bylo mozliwe znalesc:\ ale widzialam na usg i jest wszysko ok:)
Na nic zdal sie ten stres..
Zbadal mnie gin i znowu dostalam brozowych plamiec :( i juz wiem ze to napewno po usg mam chyba mocna infekcje bo wystarczy lekko dotknac scianki szyjki i juz plamie... Ehh za 2 tyg bede miala wynik cytologi i wezmie sie za to ...

reklama
Ja dziewczyny po dzidzia ma 8cm:) chcialam posluchac bicia serca ale gdzies sie schowalo i nie bylo mozliwe znalesc:\ ale widzialam na usg i jest wszysko ok:)
Na nic zdal sie ten stres..
Zbadal mnie gin i znowu dostalam brozowych plamiec :( i juz wiem ze to napewno po usg mam chyba mocna infekcje bo wystarczy lekko dotknac scianki szyjki i juz plamie... Ehh za 2 tyg bede miala wynik cytologi i wezmie sie za to ...
Na fotelu już miałaś te plamienia czy dopiero w domu?

3jgxskjosc311c31.png

tysia123 mąż moze wykorzystać jedynie w sytuacji kiedy wnioski na urlop macierzyński i rodzicielski byly składane osobno, tylko nikt nikogo o tym nie informuje. Ja chcialam "oddać" 2 miesiące mężowi, ale sie okazało ze składałam wnioski razem (2 osobne pisma, ale w tym samym dniu wysłane) i niestety taka opcja odpada. Jedynie faktycznie moge zrezygnować, przejść na l4 ale niewykorzystane tygodnie rodzicielskiego przepadają, co nie zmienia faktu ze l4 bardziej sie opłaca ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

A to z tymi wnioskami nie wiedzialam. Nie zglebialam nigdy tematu macierzynskiego dla meza. Nie bylo potrzebu. I co robisz? L4?

Hej Dziewczyny.
Niestety u mnie nie za ciekawie.
Byłam wczoraj na obciążeniu glukozą. Na czczo 85, po godzinie 234 a po 2 godzinach 191. Masakra. Boję się, że wprowadzi mi od razu insulinę zamiast spróbować dietę. Jak teraz jest z normami bo czytałam, że teraz norma jest od 150 go 199. Hmmm...

Hej dziewczyny. Ja chciałam pracować praktycznie do 7tc ale chyba idę na zwolnienie już bo u mnie w firmie tak szaleją, że płakać się chce.

Dobrze, że z dzidziusiami waszymi wszystko ok [emoji3] @Jetkaa to może po prostu masz taką „urodę” z tymi plamieniami? - moja koleżanka miała identycznie a urodziła zdrową dzidzię w 41tc. [emoji3]

Porządki mam za sobą - ostatnio mnie wzięło na szperanie po stronach z gadżetami, wózkami i takimi tam dla dzidziusia. Czyżby syndrom wicia gniazda?

A i za dwa tc idę podejrzeć maleństwo - może pokaże tą płeć i poinformuje mojego na mikołajki [emoji39] Plan jest - zobaczymy [emoji1377] Wiecie w ogóle że do mojego gina mogę wziąć następnym razem płytę DVD i nagra mi usg za darmo? Spytajcie - może też macie takie opcje [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny.
Niestety u mnie nie za ciekawie.
Byłam wczoraj na obciążeniu glukozą. Na czczo 85, po godzinie 234 a po 2 godzinach 191. Masakra. Boję się, że wprowadzi mi od razu insulinę zamiast spróbować dietę. Jak teraz jest z normami bo czytałam, że teraz norma jest od 150 go 199. Hmmm...

Może nie będzie tak źle i przekonasz go do diety? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry