reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja dziewczyny po dzidzia ma 8cm:) chcialam posluchac bicia serca ale gdzies sie schowalo i nie bylo mozliwe znalesc:\ ale widzialam na usg i jest wszysko ok:)
Na nic zdal sie ten stres..
Zbadal mnie gin i znowu dostalam brozowych plamiec :( i juz wiem ze to napewno po usg mam chyba mocna infekcje bo wystarczy lekko dotknac scianki szyjki i juz plamie... Ehh za 2 tyg bede miala wynik cytologi i wezmie sie za to ...

reklama
Ja dziewczyny po dzidzia ma 8cm:) chcialam posluchac bicia serca ale gdzies sie schowalo i nie bylo mozliwe znalesc:\ ale widzialam na usg i jest wszysko ok:)
Na nic zdal sie ten stres..
Zbadal mnie gin i znowu dostalam brozowych plamiec :( i juz wiem ze to napewno po usg mam chyba mocna infekcje bo wystarczy lekko dotknac scianki szyjki i juz plamie... Ehh za 2 tyg bede miala wynik cytologi i wezmie sie za to ...
Na fotelu już miałaś te plamienia czy dopiero w domu?

3jgxskjosc311c31.png

tysia123 mąż moze wykorzystać jedynie w sytuacji kiedy wnioski na urlop macierzyński i rodzicielski byly składane osobno, tylko nikt nikogo o tym nie informuje. Ja chcialam "oddać" 2 miesiące mężowi, ale sie okazało ze składałam wnioski razem (2 osobne pisma, ale w tym samym dniu wysłane) i niestety taka opcja odpada. Jedynie faktycznie moge zrezygnować, przejść na l4 ale niewykorzystane tygodnie rodzicielskiego przepadają, co nie zmienia faktu ze l4 bardziej sie opłaca ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

A to z tymi wnioskami nie wiedzialam. Nie zglebialam nigdy tematu macierzynskiego dla meza. Nie bylo potrzebu. I co robisz? L4?

Hej Dziewczyny.
Niestety u mnie nie za ciekawie.
Byłam wczoraj na obciążeniu glukozą. Na czczo 85, po godzinie 234 a po 2 godzinach 191. Masakra. Boję się, że wprowadzi mi od razu insulinę zamiast spróbować dietę. Jak teraz jest z normami bo czytałam, że teraz norma jest od 150 go 199. Hmmm...

Hej dziewczyny. Ja chciałam pracować praktycznie do 7tc ale chyba idę na zwolnienie już bo u mnie w firmie tak szaleją, że płakać się chce.

Dobrze, że z dzidziusiami waszymi wszystko ok [emoji3] @Jetkaa to może po prostu masz taką „urodę” z tymi plamieniami? - moja koleżanka miała identycznie a urodziła zdrową dzidzię w 41tc. [emoji3]

Porządki mam za sobą - ostatnio mnie wzięło na szperanie po stronach z gadżetami, wózkami i takimi tam dla dzidziusia. Czyżby syndrom wicia gniazda?

A i za dwa tc idę podejrzeć maleństwo - może pokaże tą płeć i poinformuje mojego na mikołajki [emoji39] Plan jest - zobaczymy [emoji1377] Wiecie w ogóle że do mojego gina mogę wziąć następnym razem płytę DVD i nagra mi usg za darmo? Spytajcie - może też macie takie opcje [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny.
Niestety u mnie nie za ciekawie.
Byłam wczoraj na obciążeniu glukozą. Na czczo 85, po godzinie 234 a po 2 godzinach 191. Masakra. Boję się, że wprowadzi mi od razu insulinę zamiast spróbować dietę. Jak teraz jest z normami bo czytałam, że teraz norma jest od 150 go 199. Hmmm...

Może nie będzie tak źle i przekonasz go do diety? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry