reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny:) czytam Was cały czas ale czasami nie mam z czym, ze tak powiem włączyć sie do dyskusji. @klaslaw1987 serdecznie współczuje sytuacji rodzinnej.. mam nadzieje, ze znajdzie sie jakies rozwiązanie z tej sytuacji.. Wszystkim dziewczynom gratuluje wizyt:) Ja wczoraj miałam wizytę prawie po miesiacu! Z dzidzia wszystko ok, klusek ma juz 158g!:) No i chyba bedzie Adaś, ale do potwierdzenia w grudniu:)

@Jetkaa i @Gorzatta dziewczyny polecam Wam krem do depilacji Osobiście używam taki z Eveline do skory wrażliwej. Mozna zrobic próbę uczuleniową i jak ok to żadnych podrażnień, zacięć itp.
Ja nie polecam kremów do depilacji, zawsze coś zostaje, nigdy nie usuwają się całkowicie i trzeba poprawiać maszynka.

3jgxskjosc311c31.png

Czesc dziewczyny:)
Ja pod gabinetem czekam :) strasznie sie denerwuje jednak 4 tyg robi swoje puls mialam 120/80 a tak to mam baaardzo niskie np90/80 ale nic sie nie przejmuje.. Ja nic nie przytylam nawet nie nadrobilam wagi sprzed wymiotow 56nadal 4 tyg temu tez 56 masakra ...:)

Czesc dziewczyny:)
Ja pod gabinetem czekam :) strasznie sie denerwuje jednak 4 tyg robi swoje puls mialam 120/80 a tak to mam baaardzo niskie np90/80 ale nic sie nie przejmuje.. Ja nic nie przytylam nawet nie nadrobilam wagi sprzed wymiotow 56nadal 4 tyg temu tez 56 masakra ...:)
Powodzenia! Ja wczoraj przeżywałam ten sam stres.. A tego nie przytycia to Zazdraszczam Hahah ja na + co wizyta... heh

witam w sloneczny dzien :)
ja od rana posprzatalam corki pokoj, pod jej nieobecnosc moglam wiecej "posegregowac" :)
teraz przerwa na herbatke i zabieram sie za golabki

Hej wszystkim mam do Was pytanie, dotyczące urlopu wychwawczego. Teraz jestem na macierzynskim do 26 marca 2018, w zwiazku z faktem ze znowu bede mamą w maju( termin 26 z usg, z om 1 czerwca _ maz sie usmial z tych dat, gin z reszta tez) raczej do pracy nie wroce, i mysle aby po macierzynskim wziasc wychowawczy. I jak to z nim jest? We wniosku o niego musze okreslic na jak dlugi chce go wziasc, czy moge z niego zrezygnowac w dowolnym momencie i wrocic do pracy? Bedac na wychowawczym po urodzeniu dziecka zasilek macierzynski przysluguje? Bo czytalam w internecie na ten temat, i teraz sama juz nic nie wiem...zglupialam od tego. Pozdrawiam wszystkich.

Hej wszystkim mam do Was pytanie, dotyczące urlopu wychwawczego. Teraz jestem na macierzynskim do 26 marca 2018, w zwiazku z faktem ze znowu bede mamą w maju( termin 26 z usg, z om 1 czerwca _ maz sie usmial z tych dat, gin z reszta tez) raczej do pracy nie wroce, i mysle aby po macierzynskim wziasc wychowawczy. I jak to z nim jest? We wniosku o niego musze okreslic na jak dlugi chce go wziasc, czy moge z niego zrezygnowac w dowolnym momencie i wrocic do pracy? Bedac na wychowawczym po urodzeniu dziecka zasilek macierzynski przysluguje? Bo czytalam w internecie na ten temat, i teraz sama juz nic nie wiem...zglupialam od tego. Pozdrawiam wszystkich.

reklama
Do góry