reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
Ja juz kreskę mam jasna
1511093834-b0511c74cd243275-aaaaaa.jpeg

A co do brzucha to tez pojawiło się troszkę włosków.

Co do wagi to mam max 0,5 kg na plusie...

reklama
Dziewczyny, ja mam jeszcze lekka kreske z poprzedniej ciazy, nie zeszla mi, a minelo duuuzo czasu.

Tez macie takie opuchniete piersi? U mnie wlasciwie mocno upierdliwa dolegliwosc, bo jak pod koniec dnia sciagam stanik, to mam wrazenie ze grawitacja zwieksza sie z kazdym dniem haha :-D
Mam tak samo:) staniki musialam juz zmienic nie wiem dlaczego z miseczki B wskoczylam na 75c hehe:) moj zadowolony ale ja sie obawiam co sie stanie jak skoncze karmic:)

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu po raz pierwszy. Jestem po wynikach badań usg i testu pappa wynik na trisomia 21 ryzyko podstawowe 1:682 A skorygowane 1:389. Pani genetyki od razu na wstępie zaproponowala test harmony za 2500 i miesiąc czekania na wynik. Jak wspomniałam że lekarz prowadzący odradza ta opcję tylko w razie podwyższonego ryzyka zrobić amniopunkcje to się Pani delikatnie zdziwiła i pytania a kto prowadzi a czy Pani wie że u Pani nie wskazane że to grozi poronieniem itd. A z badania usg nie mogą dopatrzeć sie kosci nosowej i to było powodem na dalsze badania. Zapisałam się wstępnie na amniopunkcje i ciągle jestem myślami czy to oby dobra decyzja. Boję się żeby się nic nie stało po nakluciu. Czy naprawdę nam aż takie ryzyko ZD?

Do góry