klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo staniki musialam juz zmienic nie wiem dlaczego z miseczki B wskoczylam na 75c hehe moj zadowolony ale ja sie obawiam co sie stanie jak skoncze karmicDziewczyny, ja mam jeszcze lekka kreske z poprzedniej ciazy, nie zeszla mi, a minelo duuuzo czasu.
Tez macie takie opuchniete piersi? U mnie wlasciwie mocno upierdliwa dolegliwosc, bo jak pod koniec dnia sciagam stanik, to mam wrazenie ze grawitacja zwieksza sie z kazdym dniem haha
Omg! Mmm i znowu glodna się zrobilamW Waszym klimacie jedzeniowym- prawie jak mac
Podzieliłabym się, ale już zjedzone do kawkiOmg! Mmm i znowu glodna się zrobilam
A co to za tluscioszki? :W Waszym klimacie jedzeniowym- prawie jak mac
Pączki dyniowe z aromatem pomarańczy i lukrem cynamonowymA co to za tluscioszki? :