reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
Ja juz kreskę mam jasna
1511093834-b0511c74cd243275-aaaaaa.jpeg

A co do brzucha to tez pojawiło się troszkę włosków.

Co do wagi to mam max 0,5 kg na plusie...

reklama
Dziewczyny, ja mam jeszcze lekka kreske z poprzedniej ciazy, nie zeszla mi, a minelo duuuzo czasu.

Tez macie takie opuchniete piersi? U mnie wlasciwie mocno upierdliwa dolegliwosc, bo jak pod koniec dnia sciagam stanik, to mam wrazenie ze grawitacja zwieksza sie z kazdym dniem haha :-D
Mam tak samo:) staniki musialam juz zmienic nie wiem dlaczego z miseczki B wskoczylam na 75c hehe:) moj zadowolony ale ja sie obawiam co sie stanie jak skoncze karmic:)

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu po raz pierwszy. Jestem po wynikach badań usg i testu pappa wynik na trisomia 21 ryzyko podstawowe 1:682 A skorygowane 1:389. Pani genetyki od razu na wstępie zaproponowala test harmony za 2500 i miesiąc czekania na wynik. Jak wspomniałam że lekarz prowadzący odradza ta opcję tylko w razie podwyższonego ryzyka zrobić amniopunkcje to się Pani delikatnie zdziwiła i pytania a kto prowadzi a czy Pani wie że u Pani nie wskazane że to grozi poronieniem itd. A z badania usg nie mogą dopatrzeć sie kosci nosowej i to było powodem na dalsze badania. Zapisałam się wstępnie na amniopunkcje i ciągle jestem myślami czy to oby dobra decyzja. Boję się żeby się nic nie stało po nakluciu. Czy naprawdę nam aż takie ryzyko ZD?

Do góry