reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja mieszkam za granicą i będę zdana tylko na sobie jak mąż będzie w pracy więc będę musiała wychodzić z dwójką a nawet z trójką jak syn nie będzie w szkole :rofl: ja to wogole brzmi ja kiedyś nie wyobrażałam sobie mieć więcej niż 2 dzieci :shocked2:

reklama
Witajcie dziewczyny :) ja sie melduje po obronie. Udalo mi sie obronic. Podczas prezentacji tchu mi zabraklo :/ myslalam ze zemdleje im tam.
Dziekuje Wam za wszystkie kciuki i wsparcie :*
@Mndol93 dobrze widze po nicku ze jestes rocznik 93?
@aNusia90 witamy :) bardzo fajna roznica wieku. Witamy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny :) ja sie melduje po obronie. Udalo mi sie obronic. Podczas prezentacji tchu mi zabraklo :/ myslalam ze zemdleje im tam.

Super ze sie udało i ze nie zemdlałaś :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Jaki kierunek ukonczylas? Ja bronilam inz jak juz malenstwo bylo na swiecie, ale na magistra nie poszlam. Tez rocznik 93? :-)
U mnie będzie podobna różnica czyli około rok i 9 miesiecy :tak: a jaki wózek kupujesz ? Ja myślę nad podwójnym :rolleyes:
Szczerze mowiac jestem w kropce i nie wiem, czy wybrac wozek podwojny przy takiej roznicy, czy mlodsze dziecko nosic w chuscie. Jak Ty to rozwiazesz? :-)

Fantastycznie !!!! Gratulacje

Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.

Ufff
To życzę aby całkowicie się wchłonął

W ogóle to dzień dobry. Ja już czekam pod gabinetem. Jest opóźnienie Wiec niestety posiedzę sobie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Za 2h mam usg genetyczne w 14tc. Zastanawiam się o co należy dopytać lekarza który będzie je wykonywał.

Gratulacje! Jaki kierunek ukonczylas? Ja bronilam inz jak juz malenstwo bylo na swiecie, ale na magistra nie poszlam. Tez rocznik 93? :-)

Szczerze mowiac jestem w kropce i nie wiem, czy wybrac wozek podwojny przy takiej roznicy, czy mlodsze dziecko nosic w chuscie. Jak Ty to rozwiazesz? :-)
Ja raczej kupię wozek myślałam też o chuscie fajna sprawa ale jako dodatek jakbysmy z mężem razem wychodzili na spacer ;-) ;)

reklama
Dziekuje dziewczyny :)
@Mondol93 kosmetologia. Fajnie miec tu jakas rowziesniczke. Jak urodzisz to bedzie jeszcze 24 czy juz 25? :)

Do góry