reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja mieszkam za granicą i będę zdana tylko na sobie jak mąż będzie w pracy więc będę musiała wychodzić z dwójką a nawet z trójką jak syn nie będzie w szkole :rofl: ja to wogole brzmi ja kiedyś nie wyobrażałam sobie mieć więcej niż 2 dzieci :shocked2:

reklama
Witajcie dziewczyny :) ja sie melduje po obronie. Udalo mi sie obronic. Podczas prezentacji tchu mi zabraklo :/ myslalam ze zemdleje im tam.
Dziekuje Wam za wszystkie kciuki i wsparcie :*
@Mndol93 dobrze widze po nicku ze jestes rocznik 93?
@aNusia90 witamy :) bardzo fajna roznica wieku. Witamy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny :) ja sie melduje po obronie. Udalo mi sie obronic. Podczas prezentacji tchu mi zabraklo :/ myslalam ze zemdleje im tam.

Super ze sie udało i ze nie zemdlałaś :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Jaki kierunek ukonczylas? Ja bronilam inz jak juz malenstwo bylo na swiecie, ale na magistra nie poszlam. Tez rocznik 93? :-)
U mnie będzie podobna różnica czyli około rok i 9 miesiecy :tak: a jaki wózek kupujesz ? Ja myślę nad podwójnym :rolleyes:
Szczerze mowiac jestem w kropce i nie wiem, czy wybrac wozek podwojny przy takiej roznicy, czy mlodsze dziecko nosic w chuscie. Jak Ty to rozwiazesz? :-)

Fantastycznie !!!! Gratulacje

Hej dziewczyny.
Ja już po wizycie.. krwiak jeszcze jest ale już o polowe mniejszy także się wchłania [emoji3] zalecenia narazie zostały te same, Luteina zmniejszona do 1 tabletki. Niestety nie wiem jaka płeć.. ginekolog stwierdziła, że ma za słaby sprzęt.. ale z dzieckiem wszystko dobrze.
Z gorszych wieści to moja gin jest w mojej przychodni do końca listopada.. muszę przenieść się do niej prywatnie do innego miasta.

Ufff
To życzę aby całkowicie się wchłonął

W ogóle to dzień dobry. Ja już czekam pod gabinetem. Jest opóźnienie Wiec niestety posiedzę sobie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Za 2h mam usg genetyczne w 14tc. Zastanawiam się o co należy dopytać lekarza który będzie je wykonywał.

Gratulacje! Jaki kierunek ukonczylas? Ja bronilam inz jak juz malenstwo bylo na swiecie, ale na magistra nie poszlam. Tez rocznik 93? :-)

Szczerze mowiac jestem w kropce i nie wiem, czy wybrac wozek podwojny przy takiej roznicy, czy mlodsze dziecko nosic w chuscie. Jak Ty to rozwiazesz? :-)
Ja raczej kupię wozek myślałam też o chuscie fajna sprawa ale jako dodatek jakbysmy z mężem razem wychodzili na spacer ;-) ;)

reklama
Dziekuje dziewczyny :)
@Mondol93 kosmetologia. Fajnie miec tu jakas rowziesniczke. Jak urodzisz to bedzie jeszcze 24 czy juz 25? :)

Do góry