reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hmm ciężka decyzja moj mały będzie miał rok i 10 miesięcy ale ja kupuje wozek podwójny bo będę musiała odwozic starszego synka lat 5 do szkoły więc muszę ogarniać 3 dzieci tak naprawdę mamy dostawke ale dla mnie to trochę ciężko się pcha mam 1.55 cm wzrostu i waze 44 kg więc po takim spacerze czuje się jak po ostrej siłowni :)
Ale W sumie w twojej sytuacji pewnie dłużej niż rok wózka podwójnego nie będziesz używać mój Starszak w wieku 3 lat już nie jezdzil w wózku tylko chciał na spacer rower biegowy zależy też czy będziesz ciągle sama z dziećmi czy będziesz miała jakieś wsparcie ja mieszkam za granicą i żadnej pomocy nie mam oprócz męża który wróci z pracy wtedy zajmuje się do końca dnia dziećmi :wink:

reklama
Moj ma teraz 2,5roku i od pol roku wcale nie jezdzi wozkiem. Myslisz że twoj bedzie leniuszkowac???

zem3j44j4b8qvg9a.png
Moj sie urodzil prawie 2msc przed terminem i jakis leniuszek z niego juz jest.. Wszedzie wozek a jak nogami to trwa to bardzo dlugo i ucieka na ulice

Ale W sumie w twojej sytuacji pewnie dłużej niż rok wózka podwójnego nie będziesz używać mój Starszak w wieku 3 lat już nie jezdzil w wózku tylko chciał na spacer rower biegowy zależy też czy będziesz ciągle sama z dziećmi czy będziesz miała jakieś wsparcie ja mieszkam za granicą i żadnej pomocy nie mam oprócz męża który wróci z pracy wtedy zajmuje się do końca dnia dziećmi :wink:

Dlatego myslalam o podwojnym ale uzywanym bo nowy to bez sensu wydatek.. Moj jest niziutki poki co i nawet najnizszy rowerek jest za wysoki. Na spacery sama chodze bo maz albo w pracy albo zmeczony. Babcia nie chodzi na spacery a moja mama albo tesciowa sa daleko. :( wiec sama

Mój starszak ma 5 lat a też muszę jednak mieć oko na niego zresztą nie wyobrażam sobie idącego 21 miesięcznego brzdaca na piechotę do szkoły chyba zajęło by mu to 3 godziny a dostawka odpada ze względu na moje małe gabarety

Dlatego myslalam o podwojnym ale uzywanym bo nowy to bez sensu wydatek.. Moj jest niziutki poki co i nawet najnizszy rowerek jest za wysoki. Na spacery sama chodze bo maz albo w pracy albo zmeczony. Babcia nie chodzi na spacery a moja mama albo tesciowa sa daleko. :( wiec sama
My mamy rowerek biegowy puky jest bardzo niziutki syn zaczął jeździć jak miał 2 lata a używany wozek też spoko sprzedasz później komuś ja tak zamierzam zrobić

reklama
Do góry