Ale W sumie w twojej sytuacji pewnie dłużej niż rok wózka podwójnego nie będziesz używać mój Starszak w wieku 3 lat już nie jezdzil w wózku tylko chciał na spacer rower biegowy zależy też czy będziesz ciągle sama z dziećmi czy będziesz miała jakieś wsparcie ja mieszkam za granicą i żadnej pomocy nie mam oprócz męża który wróci z pracy wtedy zajmuje się do końca dnia dziećmiHmm ciężka decyzja moj mały będzie miał rok i 10 miesięcy ale ja kupuje wozek podwójny bo będę musiała odwozic starszego synka lat 5 do szkoły więc muszę ogarniać 3 dzieci tak naprawdę mamy dostawke ale dla mnie to trochę ciężko się pcha mam 1.55 cm wzrostu i waze 44 kg więc po takim spacerze czuje się jak po ostrej siłowni
reklama
Moj sie urodzil prawie 2msc przed terminem i jakis leniuszek z niego juz jest.. Wszedzie wozek a jak nogami to trwa to bardzo dlugo i ucieka na uliceMoj ma teraz 2,5roku i od pol roku wcale nie jezdzi wozkiem. Myslisz że twoj bedzie leniuszkowac???
Hmmm nie wiem ale na początku napewno a raczej napewno będzie musiał wtedy jak będziemy odprowadzać starszaka do szkołyMoj ma teraz 2,5roku i od pol roku wcale nie jezdzi wozkiem. Myslisz że twoj bedzie leniuszkowac???
Jotka_
Fanka BB :)
No to slabo. Mozna nie upilnowac, przeciez to sekundy. Może i to dobre rozwiazabieMoj sie urodzil prawie 2msc przed terminem i jakis leniuszek z niego juz jest.. Wszedzie wozek a jak nogami to trwa to bardzo dlugo i ucieka na ulice
Ale W sumie w twojej sytuacji pewnie dłużej niż rok wózka podwójnego nie będziesz używać mój Starszak w wieku 3 lat już nie jezdzil w wózku tylko chciał na spacer rower biegowy zależy też czy będziesz ciągle sama z dziećmi czy będziesz miała jakieś wsparcie ja mieszkam za granicą i żadnej pomocy nie mam oprócz męża który wróci z pracy wtedy zajmuje się do końca dnia dziećmi
Dlatego myslalam o podwojnym ale uzywanym bo nowy to bez sensu wydatek.. Moj jest niziutki poki co i nawet najnizszy rowerek jest za wysoki. Na spacery sama chodze bo maz albo w pracy albo zmeczony. Babcia nie chodzi na spacery a moja mama albo tesciowa sa daleko. wiec sama
My mamy rowerek biegowy puky jest bardzo niziutki syn zaczął jeździć jak miał 2 lata a używany wozek też spoko sprzedasz później komuś ja tak zamierzam zrobićDlatego myslalam o podwojnym ale uzywanym bo nowy to bez sensu wydatek.. Moj jest niziutki poki co i nawet najnizszy rowerek jest za wysoki. Na spacery sama chodze bo maz albo w pracy albo zmeczony. Babcia nie chodzi na spacery a moja mama albo tesciowa sa daleko. wiec sama
A ile mial wzrostu jak wsiadl na niego?My mamy rowerek biegowy puky jest bardzo niziutki syn zaczął jeździć jak miał 2 lata a używany wozek też spoko sprzedasz później komuś ja tak zamierzam zrobić
reklama
O kurczę nie wiem ale był raczej normalnym dzieckiem nie niskim ani wysokim ale one są naprawdę bardzo malutkie rowerki zobacz sobie na Google I super wygodne co prawda trochę kosztują ale warto później też można sprzedać ewentualnieA ile mial wzrostu jak wsiadl na niego?