reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja jak byłam w szpitalu to pierwszą noc poszłam z płaczem spać przez to, że mojego B ze mną nie było. Jak dziecko :)
Chodz narzekam na budzik i czasem kuksanca mu dam bo chrapie (bardzo zadko ale zdarzy mu sie)lub sie rozepcha to bez niego nie zasne jak pozno wraca bo np grzebał w aucie to czekam az sie połozy dobrze ze nie pracuje na nocna zmiane
Zazdroszcze uwielbiam je i napewno dzis kupie

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje [emoji4] Spokoju mam aż nadto, siedze na zwolnieniu w domu i poza odpoczywaniem, sprzątaniem i robieniem obiadów nic ciekawszego nie robię :) Za mną juz lekkie przejścia i pobyt w szpitalu w 7tc ale od tego czasu wszystko oki, nic tylko się cieszyć, że jest jak jest i że udało się za pierwszą próba :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
O rety to co się działo że w szpitalu wylądowałas? Dobrze że już po wszystkim i jest ok.

Hej. Ja na szybko. Po wizycie wszystko ok. Wiec kamien z serca. Dodatkowych badan nie robie, trzymam sue wersju ze jest wszystko ok. Gin stwierdzil ze wszystko wskazuhe na to ze bedzie chlopak ale do potwierdzenia na kolejnej wizycie. Takzedla meza nie mowie zeby sie nie zawiodl potem jak sie cos zmieni.
Super. U mnie też podobno wszystko na chłopaka wskazuje ale nie chce się nastawiać

O rety to co się działo że w szpitalu wylądowałas? Dobrze że już po wszystkim i jest ok.
Dostalam takiej reakcji uczuleniowej, że obsypana byłam od stop do głów
Do tego miałam obrzęki stóp i rąk, nie wiedzieli od czego. Poleżałam 4dni, podawali mi sterydy i przeszło, powiedzieli mi, że to była wysypka ciążowa. Teraz się śmieje, że jak maluch wyjdzie to od sterydów będzie napakowany jakby z siłowni wyszedł :) Grunt, że juz nie ma żadnych niespodzianek i byle tak do samego końca

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie naszła ochota na ciasto marchewkowe, więc z moją 3latką robiłyśmy. Teraz bierze kąpiel- z wiadomych względów hehe
Sporo sprzątania się szykuje, a tu jeszcze kopytka mamy zrobić

reklama
Do góry