reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Mnie naszła ochota na ciasto marchewkowe, więc z moją 3latką robiłyśmy. Teraz bierze kąpiel- z wiadomych względów hehe
Sporo sprzątania się szykuje, a tu jeszcze kopytka mamy zrobić
Wyślij kilka [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Dzien dobry.
Dzisiaj wizyta u diablo mam insulinę na noc.

Co do śledzi to unikam ale pewnie w święta coś zjem.
Mięsa surowego nie jem bo nie lubię ale jajka na miękko uwielbiam.

Lecę po synka do przedszkola. Dzisiaj dzień dziecka [emoji12]i jedziemy się gdzieś bawić

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry.
Dzisiaj wizyta u diablo mam insulinę na noc.

Co do śledzi to unikam ale pewnie w święta coś zjem.
Mięsa surowego nie jem bo nie lubię ale jajka na miękko uwielbiam.

Lecę po synka do przedszkola. Dzisiaj dzień dziecka [emoji12]i jedziemy się gdzieś bawić

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jak to jest z jajkami na miekko? Ja tez uwielbiam i mam taaaka ochote :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak już napisałam wcześniej jem jajka na miękko, mam na nie fazę. Prawdą jest, że salmonella pięknie przenosi się za pomocą kurczaka. Wystarczy, że podczas mycia kilka kropel spadnie na jedzenie, które nie jest poddawane obróbce termicznej. Dlatego od zawsze wkładam kurczaka do wody bez mycia, zagotowuję, wylewam wode i nastawiam ponownie w świeżej.

Ja niestety nie jadam jajek.. Na samą mysl mi ciezko na żołądku..:\ ale jem normalnie śledzie jak najdzie mnie ochota.. Dziewczyny bylam w 4 sklepach po mandarynki i nie ma ladnych masakra... Jak nie zgnile to male to zas jakieś dziwne :\ ehhh .. Dobrze ze facet tesciowej dosc daleko pracuje to mi kupi bo oszalala bym :\

reklama
A ja miałam tsh koło 3.5 (biorąc euthyrox 100mg). Przed chwilą przyszły wyniki pierwszej morfologii w ciąży i Tsh spadło do 1.2

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a powiedz mi czy wiesz moze jaką jest normą TSH w 1 trymestrze? Przed ciąża miałam 1.3 a dziś odbierając wyniki 2.26 i trochę się zmartwilam. Biorę l thyroxin 75

Do góry