LilithGoth32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z moich wynikówKochana a powiedz mi czy wiesz moze jaką jest normą TSH w 1 trymestrze? Przed ciąża miałam 1.3 a dziś odbierając wyniki 2.26 i trochę się zmartwilam. Biorę l thyroxin 75
Z moich wyników
jednostka miary ulU/ml
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry Ja tez Hashimoto mam, straszyli mnie lekarze, że moze być ciężko w ciaze zajść, że mogą być komplikacje a za pierwszym podejściem się udało i jestem juz w 12tyg
TSH pod kontrolą ścisłą i jest dobrze!
Miłego dnia
Napisane na
Niestety też mam problemy z tarczyca przed samym zajściem w ciążę czyli ok6 tyg temu wynosiła 1.3 a dziś odebrałam wyniki 2.26 trochę mnie to zmartwilo choć lekarka powiedziała że narazie by to tak zostawila i powtórzyła badanie za jakis miesiąc
Ja miałam we wtorek wizytę i z dawka Euthyroxu 175 x4 i 200x 3 miałam TSH 2.36 i zwiększono mi dawkę leku na 1x175 i 6x200 Mi lekarz mówił żebym miala cos kolo 1.5/2.00 TSHKochana a powiedz mi czy wiesz moze jaką jest normą TSH w 1 trymestrze? Przed ciąża miałam 1.3 a dziś odbierając wyniki 2.26 i trochę się zmartwilam. Biorę l thyroxin 75
Biorę jod z zalecenia endokrynologa ale niestety nie uregulowalo mi to TSH, mam nadzieje ze teraz juz z zwiększoną dawka będzie okiA bierzesz jod dodatkowo? Ja miałam koło 3.5 zawsze i w ciazy dostałam euthyrox 100 plus jod i spadło do 0.9