MoniaMat
Zaangażowana w BB
Jejku współczuję przeżyć...
Dbaj o siebie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż się tak nie mógł doczekać na koniec- powiedział mi rano, że już by chciał, a po 12 już dzwoniłam, że za dzień cc- miesiąc przed czasem.Wkurza mnie to czekanie i chciałbym mieć w ramionach w tą małą kruszynkę. Pierwsza ciąża to takie nieznane że się czeka a ja już nie chce. Nie chce tyć, rodzić itp. Chciałabym być po:-( a tu tyle jeszcze miesięcy. Chandra mnie chyba złapała. Gdzie ta Polska złota jesień?????
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
a u mnie tez pierwsza ciąża, ale mnie właśnie ciekawi i cieszy też ten stan, nie mogę się najbardziej doczekać aż będzie już brzuszek i poczuję ruchy maluszka mąż już się w ogóle przygotował i naznosił pełno płyt Mozarta i innych klasycznych żeby brzuchowi puszczaćWkurza mnie to czekanie i chciałbym mieć w ramionach w tą małą kruszynkę. Pierwsza ciąża to takie nieznane że się czeka a ja już nie chce. Nie chce tyć, rodzić itp. Chciałabym być po:-( a tu tyle jeszcze miesięcy. Chandra mnie chyba złapała. Gdzie ta Polska złota jesień?????
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Moja właśnie druga ciąża i wiem co mnie czeka dlatego chcę już być po:-) z muzyką klasyczną też próbowaliśmy ale po tym jak obejrzałam jakiś dokument w którym mitem jest że wpływa to na rozwój dziecka to się rozczarowałam ale nadal sobie puszczałam bo działało to na uspokajająco i wyciszajaco.a u mnie tez pierwsza ciąża, ale mnie właśnie ciekawi i cieszy też ten stan, nie mogę się najbardziej doczekać aż będzie już brzuszek i poczuję ruchy maluszka mąż już się w ogóle przygotował i naznosił pełno płyt Mozarta i innych klasycznych żeby brzuchowi puszczać
No nie wyobrazam sobie spania osobno.o nieee musi być tulone w nocy
Ja jak byłam w szpitalu to pierwszą noc poszłam z płaczem spać przez to, że mojego B ze mną nie było. Jak dzieckoNo nie wyobrazam sobie spania osobno.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom