reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry [emoji16]

Dzieci w szkole... czas na kawkę [emoji4]
Pierwsze poranne zyganko zaliczone [emoji21] oby ich już jak najmniej bo jestem juz tym zmeczona...

Co do śledzi to jadłam zawsze w każdej ciąży i teraz tez jem... tak samo jak surowe wędliny czy salami...
Nie przesadzajmy... tatar wiadomo, ser pleśniowy też ... choć jak robie mężowi to kromke zjem z tatarem żeby pypcia zaspokoić [emoji28]

Tak Was czytam i nadciśnieniu... oby więcej nie było takich problemów i innych też nie....
Ja mam Hashimoto... w ogóle ta ciąża to zupełny przypadek... nie dość że tarczyca, w pracy przyjeżdżało do mnie pogotowie- byłam diagnozowana na zawroty głowy, miałam tomograf w tym cyklu... brałam różne leki i jeszcze na dokładkę tabletki antykoncepcyjne... i jakim cudem? Widocznie tak miało być, teraz już czekamy na Alicje- dziewczynki juz wybrały imię [emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój wstaje o 6 i robi tyle rabanu że hej i do mnie mówi cały czas a na koniec jak już wstanę komentuje: ja nie wiem dlaczego Ty nie śpisz tylko tak wcześnie wstajesz :D

Haha mam podobnie tylko moj od 4.30 do 5 włacza drzemke co 5 min w tel i dopiero wstaje a ja nie spie od pierwszego budzika

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji16]

Dzieci w szkole... czas na kawkę [emoji4]
Pierwsze poranne zyganko zaliczone [emoji21] oby ich już jak najmniej bo jestem juz tym zmeczona...

Co do śledzi to jadłam zawsze w każdej ciąży i teraz tez jem... tak samo jak surowe wędliny czy salami...
Nie przesadzajmy... tatar wiadomo, ser pleśniowy też ... choć jak robie mężowi to kromke zjem z tatarem żeby pypcia zaspokoić [emoji28]

Tak Was czytam i nadciśnieniu... oby więcej nie było takich problemów i innych też nie....
Ja mam Hashimoto... w ogóle ta ciąża to zupełny przypadek... nie dość że tarczyca, w pracy przyjeżdżało do mnie pogotowie- byłam diagnozowana na zawroty głowy, miałam tomograf w tym cyklu... brałam różne leki i jeszcze na dokładkę tabletki antykoncepcyjne... i jakim cudem? Widocznie tak miało być, teraz już czekamy na Alicje- dziewczynki juz wybrały imię [emoji38]

Dzień dobry :) Ja tez Hashimoto mam, straszyli mnie lekarze, że moze być ciężko w ciaze zajść, że mogą być komplikacje a za pierwszym podejściem się udało i jestem juz w 12tyg :)
TSH pod kontrolą ścisłą i jest dobrze!
Miłego dnia :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Ja tez Hashimoto mam, straszyli mnie lekarze, że moze być ciężko w ciaze zajść, że mogą być komplikacje a za pierwszym podejściem się udało i jestem juz w 12tyg :)
TSH pod kontrolą ścisłą i jest dobrze!
Miłego dnia :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No i super [emoji9] i samych pozytywów do rozwiązania [emoji16]

reklama
Dzień dobry
Nie ma to jak w domu nikt mnie nie budził po 5 rano tylko na spokojnie człowiek pospal do 9 [emoji3]

W poniedziałek wizyta u diabetologia mam nadzieję że moje cukry nie będą do tego czasu zwariować :)

Do góry