MoniaMat
Zaangażowana w BB
Nie nie byłam, nie trzebaDziękuję byłaś na czczo?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie byłam, nie trzebaDziękuję byłaś na czczo?
U mojego męża-on bardziej dba o dom rodzinny i mamę niż siostra, która ma 3h do domu i na Wielkanoc nie przyjedzie, bo szkoda czasu, a my jedziemy 8h.Ja jestem zdania, że jednak córeczka jest bardziej przywiązana do mamy. Syn tylko do pewnego okresu, później każdą wolną chwilę spędza ze swoją kobietą. Wydaje mi się że córka bardziej pamięta o mamie niż syn nie dziwię się, w końcu to mężczyzna
Ja nic, dla mnie to genetyka- jak ktoś ma mieć, to będzie miał. Ja nie miałam. Ale ja też nie umiem i nie lubię- nie używam ani balsamu, ani kremu do twarzy czy rąk. Za to mąż tak heheUżywacie czegoś na rozstępy? Po czytaniu Link do: Sroka o.... jak na razie jestem za oliwką lub balsamem z hipp. Może macie jakichś ulubieńców?