reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej hej hej ja od godzinki w domku już jupiiiii ale się cieszę.... Chociaż jak weszłam to trochę się przeraziła bo mój m to chyba od paru dni nie sprzątał taki bałagan. Ale pogadankę będzie miał jak wróci z pracy [emoji14]

Cukry wczoraj miałam bardzo dobre dzisiaj na czczo i po śniadaniu też dlatego mnie wypuścili ale już zapowiedzieli z góry żebym zawsze miała torbę w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy znowu wyląduje w szpitalu...no i lekarka powiedziała mi też dzisiaj że ciśnienie na pewno uaktywni po 20tc i że wtedy będzie duże prawdopodobieństwo że do 38 TC będę pod stałą opieką w szpitalu... Więc oby to ciśnienie się już nie uaktywniło
No w końcu w domku [emoji4]
To teraz odpoczywaj [emoji4]
Posprzatalam mąż jak wróci [emoji4]

U mnie dziś dzień leniuchowania [emoji4]
Teraz herbatka z moim i później pewnie drzemkę zalicze [emoji4]
Na obiad dziś jadłam budyn [emoji38]

reklama
Dziewczyny któraś z Was miała zalecenie brania aspiryny na usg prenatalnym?

Mam zalecenie od początku ciąży.

Już po spotkaniu z genetykiem. Wszystko Ok Wiec świętujemy. Zjadłam hamburgera czyli samo mięso wołowe bez bułki.

@LILI w końcu w domu. Wspaniałe. Jakie masz dawki insuliny? Ja mam jutro spotkanie z diablo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam zalecenie od początku ciąży.

Już po spotkaniu z genetykiem. Wszystko Ok Wiec świętujemy. Zjadłam hamburgera czyli samo mięso wołowe bez bułki.

@LILI w końcu w domu. Wspaniałe. Jakie masz dawki insuliny? Ja mam jutro spotkanie z diablo

Przed śniadaniem 8j
Przed obiadem 7j
Przed kolacja 3 j
Na noc 7j

Ja sprawdzam z tej tabeli
1510219786-b145c755d0839419-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Czyli u mnie wychodzi dziewczynka [emoji4]

Cześć dziewczyny. Podczytuje Was troszkę, ale niestety mam nawał pracy i przeważnie wieczorami padam ze zmęczenia.

Powiedziałam w końcu swoim rodzicom, że będą dziadkami - jaka radość w domu :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt - dobrze słyszeć dobre wieści [emoji4] No i oczywiście witam nowe mamusie [emoji12]

reklama
Do góry