reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej hej hej ja od godzinki w domku już jupiiiii ale się cieszę.... Chociaż jak weszłam to trochę się przeraziła bo mój m to chyba od paru dni nie sprzątał taki bałagan. Ale pogadankę będzie miał jak wróci z pracy [emoji14]

Cukry wczoraj miałam bardzo dobre dzisiaj na czczo i po śniadaniu też dlatego mnie wypuścili ale już zapowiedzieli z góry żebym zawsze miała torbę w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy znowu wyląduje w szpitalu...no i lekarka powiedziała mi też dzisiaj że ciśnienie na pewno uaktywni po 20tc i że wtedy będzie duże prawdopodobieństwo że do 38 TC będę pod stałą opieką w szpitalu... Więc oby to ciśnienie się już nie uaktywniło
No w końcu w domku [emoji4]
To teraz odpoczywaj [emoji4]
Posprzatalam mąż jak wróci [emoji4]

U mnie dziś dzień leniuchowania [emoji4]
Teraz herbatka z moim i później pewnie drzemkę zalicze [emoji4]
Na obiad dziś jadłam budyn [emoji38]

reklama
Dziewczyny któraś z Was miała zalecenie brania aspiryny na usg prenatalnym?

Mam zalecenie od początku ciąży.

Już po spotkaniu z genetykiem. Wszystko Ok Wiec świętujemy. Zjadłam hamburgera czyli samo mięso wołowe bez bułki.

@LILI w końcu w domu. Wspaniałe. Jakie masz dawki insuliny? Ja mam jutro spotkanie z diablo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam zalecenie od początku ciąży.

Już po spotkaniu z genetykiem. Wszystko Ok Wiec świętujemy. Zjadłam hamburgera czyli samo mięso wołowe bez bułki.

@LILI w końcu w domu. Wspaniałe. Jakie masz dawki insuliny? Ja mam jutro spotkanie z diablo

Przed śniadaniem 8j
Przed obiadem 7j
Przed kolacja 3 j
Na noc 7j

Ja sprawdzam z tej tabeli
1510219786-b145c755d0839419-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Czyli u mnie wychodzi dziewczynka [emoji4]

Cześć dziewczyny. Podczytuje Was troszkę, ale niestety mam nawał pracy i przeważnie wieczorami padam ze zmęczenia.

Powiedziałam w końcu swoim rodzicom, że będą dziadkami - jaka radość w domu :)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt - dobrze słyszeć dobre wieści [emoji4] No i oczywiście witam nowe mamusie [emoji12]

reklama
Do góry