reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowe majóweczki [emoji3]
Tak pół żartem ale ciekawi mnie to: sprawdzałyście czy płeć pokrywa wam się z chińskim kalendarzem płci? U mnie w pierwszej ciąży się zgadzało[emoji6] teraz wychodzi według tego kalendarza, że będzie drugi chłopak. Sama jestem ciekawa [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi się sprawdziło [emoji4] wg kalendarza kobietka i jest kobietka [emoji4]

Tez witam nowe koleżanki [emoji4]
Rozgosccie się [emoji4]

Pytałam wczoraj gina jak to możliwe ze w poprzednim związku przez 10 lat nie zaszłam w ciążę pomimo seksu bez zabezpieczenia a tutaj niecały rok i juz [emoji4]
Stwierdził że nie pasowalismy do siebie pod względem biologicznym po prostu [emoji4]

reklama
@basia89 mi się zgadza ze chłopak z tym ze strony co się tylko wpisywało daty online. Jak robiłam sama wyliczenia to wyszła dziewczyna[emoji55].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sprawdzam z tej tabeli
1510219786-b145c755d0839419-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Mi wg tabeli dziewczynka z usg chłopak.

@Gosika88 ja bardzo późno czułam ruchu w pierwszej ciąży. Do szczupłych nie należę. Jakos po 20 tc i to bardzo mało. Nawet w wysokiej ciąży bardzo zadko i to jak położyłam się na plecach. Jak chodziłam to dziec kołysany spał. Był bardzo mało aktywny. Za to jak się urodził to stwierdziłam ze kumulował energię aby dać nam popalić [emoji10] będzie dobrze. Teraz tez nie czuje a powinnam bo Zaczęłam 15 tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry