reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowe majóweczki [emoji3]
Tak pół żartem ale ciekawi mnie to: sprawdzałyście czy płeć pokrywa wam się z chińskim kalendarzem płci? U mnie w pierwszej ciąży się zgadzało[emoji6] teraz wychodzi według tego kalendarza, że będzie drugi chłopak. Sama jestem ciekawa [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi się sprawdziło [emoji4] wg kalendarza kobietka i jest kobietka [emoji4]

Tez witam nowe koleżanki [emoji4]
Rozgosccie się [emoji4]

Pytałam wczoraj gina jak to możliwe ze w poprzednim związku przez 10 lat nie zaszłam w ciążę pomimo seksu bez zabezpieczenia a tutaj niecały rok i juz [emoji4]
Stwierdził że nie pasowalismy do siebie pod względem biologicznym po prostu [emoji4]

reklama
@basia89 mi się zgadza ze chłopak z tym ze strony co się tylko wpisywało daty online. Jak robiłam sama wyliczenia to wyszła dziewczyna[emoji55].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sprawdzam z tej tabeli
1510219786-b145c755d0839419-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

Mi wg tabeli dziewczynka z usg chłopak.

@Gosika88 ja bardzo późno czułam ruchu w pierwszej ciąży. Do szczupłych nie należę. Jakos po 20 tc i to bardzo mało. Nawet w wysokiej ciąży bardzo zadko i to jak położyłam się na plecach. Jak chodziłam to dziec kołysany spał. Był bardzo mało aktywny. Za to jak się urodził to stwierdziłam ze kumulował energię aby dać nam popalić [emoji10] będzie dobrze. Teraz tez nie czuje a powinnam bo Zaczęłam 15 tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry