reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry.
To tradycyjnie kciuki za dzisiejsze wizyty.

Miło się czyta te wszystkie dobre wieści. Oby tylko takie już sie pojawiały.

Witam nowa mamę.

@klaslaw1987 kupiłaś cos wczoraj po badaniach?? Partner był z tobą podczas badania??

Dzisiaj genetyk na 15.30. Dziwicie spokojna jestem. Przespałam wczoraj cały wieczór i wstałam o 5 [emoji6]długi dzień przede mną.

@LilithGoth32 jak u ciebie?? Wychodzisz???

Miłego dnia dziewczyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! świeżynka melduje się. Termin wg. USG i OM mam na 21.05 :) Płci jeszcze nie znamy. Jeszcze to do mnie nie dochodzi, że już za kilka miesięcy będę mamą :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

No i nie zrobił mi usg bo powiedział że dopiero w 20 tc można określać płeć A wcześniej to wróżenie. Posluchalam natomiast bicia serduszka :)

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowe majóweczki [emoji3]
Tak pół żartem ale ciekawi mnie to: sprawdzałyście czy płeć pokrywa wam się z chińskim kalendarzem płci? U mnie w pierwszej ciąży się zgadzało[emoji6] teraz wychodzi według tego kalendarza, że będzie drugi chłopak. Sama jestem ciekawa [emoji6]

Tak pół żartem ale ciekawi mnie to: sprawdzałyście czy płeć pokrywa wam się z chińskim kalendarzem płci? U mnie w pierwszej ciąży się zgadzało[emoji6] teraz wychodzi według tego kalendarza, że będzie drugi chłopak. Sama jestem ciekawa [emoji6]

Teraz popatrzyłam. Z córką się sprawdziło, teraz też wychodzi córka. Jak się myli, to odeślę i zamówię z alliexpres hehe

reklama

U mnie sie nie sprawdzilo;)

Dzien dobry

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Do góry