reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry.
Ja siedze w laboratorium. Cis duzo ludzi dzisiaj wyjatkowo.

Niestety wydaje mi sie ze nie kazdemu czlowiekowi da sie pomoc. Czasem dIala terapia szokowa albo psycholog albo jeszcze cos innego a czasrm nie dziala nic....przykre to. Mm nadzieje ze wydarzy sie cos co w koncu na nia wplynie.

Milego dnia.

reklama
Cóż dziewczyny widać taki los chce sama dla siebie. Może jeszcze się podniesie a może nie. Czas pokaże.

Wczoraj po szaleństwie sprzątania trochę klulo mnie podbrzuszu z lewej strony. Dziś już nic a nic nie boli na szczęście. Mam dziś luz w domu po wczorajszym.

Ale tutaj cisza dzisiaj widać że weekend się zaczął..
Ja właśnie wysłałam do moich lekarzy pomiary ciśnienia i cukru teraz tylko czekać na odpowiedź co dalej czy włączać insulinę przed jedzeniem i od ginki co robić z tymi cisnieniami

Cześć dziewczyny:) u nas cieplo piekna pogoda:) maly zawiedziony bo snieg znikl hehe:) mi na szczęście minely te plamienia uff:) wczoraj bylam u mamy caly dzien odpoczelam troche bo maly bawil sie z siostra 4 letnia:) nawet ciasto upieklam:)

Milego weekendu :)
3jgxhqvk0aa9pnee.png

Hej dziewczyny [emoji16] W Gdyni również pięknie i słonecznie - chcemy jechać na jakiś spacerek na bulwar później :)

Ja swoją dzidzię widziałam niespodziewanie przedwczoraj w nocy w szpitalu ale na całe szczęście wszystko jest ok[emoji6] a stracha się najadłam [emoji30]

Miłej soboty laski [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji16] W Gdyni również pięknie i słonecznie - chcemy jechać na jakiś spacerek na bulwar później :)

Ja swoją dzidzię widziałam niespodziewanie przedwczoraj w nocy w szpitalu ale na całe szczęście wszystko jest ok[emoji6] a stracha się najadłam [emoji30]

A co się stało że byłaś w szpitalu

Czyżby coś się działo?

Eh nie wytrzymałam i odkurzyłam, nie mogłam ostatnio patrzeć jak mąż odkurzył całe mieszkanie w ciągu 2 minut

3jgxskjosc311c31.png

reklama
No i nie wiem co mam robić :(
Lekarz napisał mi że mam zgłosić się na IP z moimi ciśnieniami ...teraz sobie zmierzyłam 144/91 niech to szlag wszystko trafi tylko nie szpital

Do góry