reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry.
Ja siedze w laboratorium. Cis duzo ludzi dzisiaj wyjatkowo.

Niestety wydaje mi sie ze nie kazdemu czlowiekowi da sie pomoc. Czasem dIala terapia szokowa albo psycholog albo jeszcze cos innego a czasrm nie dziala nic....przykre to. Mm nadzieje ze wydarzy sie cos co w koncu na nia wplynie.

Milego dnia.

reklama
Cóż dziewczyny widać taki los chce sama dla siebie. Może jeszcze się podniesie a może nie. Czas pokaże.

Wczoraj po szaleństwie sprzątania trochę klulo mnie podbrzuszu z lewej strony. Dziś już nic a nic nie boli na szczęście. Mam dziś luz w domu po wczorajszym.

Ale tutaj cisza dzisiaj widać że weekend się zaczął..
Ja właśnie wysłałam do moich lekarzy pomiary ciśnienia i cukru teraz tylko czekać na odpowiedź co dalej czy włączać insulinę przed jedzeniem i od ginki co robić z tymi cisnieniami

Cześć dziewczyny:) u nas cieplo piekna pogoda:) maly zawiedziony bo snieg znikl hehe:) mi na szczęście minely te plamienia uff:) wczoraj bylam u mamy caly dzien odpoczelam troche bo maly bawil sie z siostra 4 letnia:) nawet ciasto upieklam:)

Milego weekendu :)
3jgxhqvk0aa9pnee.png

Hej dziewczyny [emoji16] W Gdyni również pięknie i słonecznie - chcemy jechać na jakiś spacerek na bulwar później :)

Ja swoją dzidzię widziałam niespodziewanie przedwczoraj w nocy w szpitalu ale na całe szczęście wszystko jest ok[emoji6] a stracha się najadłam [emoji30]

Miłej soboty laski [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji16] W Gdyni również pięknie i słonecznie - chcemy jechać na jakiś spacerek na bulwar później :)

Ja swoją dzidzię widziałam niespodziewanie przedwczoraj w nocy w szpitalu ale na całe szczęście wszystko jest ok[emoji6] a stracha się najadłam [emoji30]

A co się stało że byłaś w szpitalu

Czyżby coś się działo?

Eh nie wytrzymałam i odkurzyłam, nie mogłam ostatnio patrzeć jak mąż odkurzył całe mieszkanie w ciągu 2 minut

3jgxskjosc311c31.png

reklama
No i nie wiem co mam robić :(
Lekarz napisał mi że mam zgłosić się na IP z moimi ciśnieniami ...teraz sobie zmierzyłam 144/91 niech to szlag wszystko trafi tylko nie szpital

Do góry