0olcia
Fanka BB :)
Nie wierze!!! Twoje kubki smakowe płatają figleNamówiona Waszymi opiniami o orzechowych lodach z maka się skusiłam.
I chyba będę tu jedyna, której nie smakowały hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierze!!! Twoje kubki smakowe płatają figleNamówiona Waszymi opiniami o orzechowych lodach z maka się skusiłam.
I chyba będę tu jedyna, której nie smakowały hehe
To obok orzechów nie leżało heheNie wierze!!! Twoje kubki smakowe płatają figle
Ciezko pomuc komus kto nie chce na sile sie nie da bo zawsze ma to skutek odwrotny niz zakladamy mozecie jej powiedziec ze bardzo ja kochacie zawsze moze na was liczyc i z wami porozmawiac bo jest dla was wazna ale za niedlugo bedzie pelnoletnia i bedzie odpowiadac za swoje czyny i zachowanie sama a wy musicie zajac sie mlodszym rodzenstwem a jak bedzie chciala porozmawiac to jestescie dla niej
Tez juz jej to kiedyś powiedzieliśmy. Przez 1 dzień było inaczej a potem znów znajomi i od nowa polska ludowa...Ciezko pomuc komus kto nie chce na sile sie nie da bo zawsze ma to skutek odwrotny niz zakladamy mozecie jej powiedziec ze bardzo ja kochacie zawsze moze na was liczyc i z wami porozmawiac bo jest dla was wazna ale za niedlugo bedzie pelnoletnia i bedzie odpowiadac za swoje czyny i zachowanie sama a wy musicie zajac sie mlodszym rodzenstwem a jak bedzie chciala porozmawiac to jestescie dla niej
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam orzechy a najbardziej polaczenie masla orzechowego takiego slonego ze slodkim omg uwielbialam zawsze miesa moge nie jesc wcaleTo obok orzechów nie leżało hehe
Ale fakt moje smaki w ciąży tej są inne niż tu na grupie- mielone itp to na samą myśl zgaga. Mogłabym jeść same sałatki Ala grecka
Ja orzechy też lubię, ale w tych makowych lodach to jakieś musli i 3orzechy i koniec.Ja uwielbiam orzechy a najbardziej polaczenie masla orzechowego takiego slonego ze slodkim omg uwielbialam zawsze miesa moge nie jesc wcale
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Czlowiek musi chciec sie sam zmienic bo sila nikt go nie zmieni duzo cierpliwosci wam zycze i mam nadzieje ze przyjdzie w jej zyciu taki moment ze zobaczy ze czasem mozna liczyc tylko na rodzine i ze nie jestescie jej wrogami a sprzymierzencami tego zycze jej z calego serca
O boze jarmark mmm beda pyszne smakolykiJa orzechy też lubię, ale w tych makowych lodach to jakieś musli i 3orzechy i koniec.
No ale zaraz będzie jarmark świąteczny i mnóstwo różnych orzechów prażonych i w karmelu- mmmm