reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Kasiales cóż my juz jej nie pomożemy skoro nie chce pomocy.
Udanego wieczoru z gośćmi [emoji4]

Ciezko pomuc komus kto nie chce na sile sie nie da bo zawsze ma to skutek odwrotny niz zakladamy mozecie jej powiedziec ze bardzo ja kochacie zawsze moze na was liczyc i z wami porozmawiac bo jest dla was wazna ale za niedlugo bedzie pelnoletnia i bedzie odpowiadac za swoje czyny i zachowanie sama a wy musicie zajac sie mlodszym rodzenstwem a jak bedzie chciala porozmawiac to jestescie dla niej

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ciezko pomuc komus kto nie chce na sile sie nie da bo zawsze ma to skutek odwrotny niz zakladamy mozecie jej powiedziec ze bardzo ja kochacie zawsze moze na was liczyc i z wami porozmawiac bo jest dla was wazna ale za niedlugo bedzie pelnoletnia i bedzie odpowiadac za swoje czyny i zachowanie sama a wy musicie zajac sie mlodszym rodzenstwem a jak bedzie chciala porozmawiac to jestescie dla niej

Tez juz jej to kiedyś powiedzieliśmy. Przez 1 dzień było inaczej a potem znów znajomi i od nowa polska ludowa...

To obok orzechów nie leżało hehe
Ale fakt moje smaki w ciąży tej są inne niż tu na grupie- mielone itp to na samą myśl zgaga. Mogłabym jeść same sałatki Ala grecka
Ja uwielbiam orzechy a najbardziej polaczenie masla orzechowego takiego slonego ze slodkim omg uwielbialam zawsze miesa moge nie jesc wcale

Ja uwielbiam orzechy a najbardziej polaczenie masla orzechowego takiego slonego ze slodkim omg uwielbialam zawsze miesa moge nie jesc wcale

Ja orzechy też lubię, ale w tych makowych lodach to jakieś musli i 3orzechy i koniec.
No ale zaraz będzie jarmark świąteczny i mnóstwo różnych orzechów prażonych i w karmelu- mmmm

Tez juz jej to kiedyś powiedzieliśmy. Przez 1 dzień było inaczej a potem znów znajomi i od nowa polska ludowa...

Czlowiek musi chciec sie sam zmienic bo sila nikt go nie zmieni duzo cierpliwosci wam zycze i mam nadzieje ze przyjdzie w jej zyciu taki moment ze zobaczy ze czasem mozna liczyc tylko na rodzine i ze nie jestescie jej wrogami a sprzymierzencami tego zycze jej z calego serca

reklama
@klaslaw1987 doskonale Cię rozumiem, bo niestety sama jestem matką takiej 17-latki. Może nie aż tak, ale całkiem blisko. I nie mogę tego zwalić na porzucenie przez matkę. Nie wszyscy ludzie są dobrzy i nie każde dziecko jest dobre. Zresztą 17 latka to już nie dziecko. Fakt, moja córka chodzi do szkoły i mam nadzieję ją skończy, ale ile nas to kosztuje, tylko my wiemy.

Czasem tak jest, że jeśli rodzice nie mogą dotrzeć do dziecka, docierają do niego obcy ludzie. Zwykle boleśnie.

Jeśli tak bardzo chce być dorosła, niech będzie. Za rok pełnoletnia, może się wyprowadzić i usamodzielnić. Ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Chciałam się pochwalić, że dziś dostałam wyniki badań, usg i pappa.

Ryzyko skorygowane
Trisomia 21 1:2160
Trisomia 18 1:5379
Trisomia 13 1:16846

Wielkie emocje, nie muszę robić amniopunkcji, ryzyko jest niskie. Od dziś oficjalnie jestem w ciąży, mogę chwalić się światu :biggrin2:

Do góry