reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@klaslaw1987 doskonale Cię rozumiem, bo niestety sama jestem matką takiej 17-latki. Może nie aż tak, ale całkiem blisko. I nie mogę tego zwalić na porzucenie przez matkę. Nie wszyscy ludzie są dobrzy i nie każde dziecko jest dobre. Zresztą 17 latka to już nie dziecko. Fakt, moja córka chodzi do szkoły i mam nadzieję ją skończy, ale ile nas to kosztuje, tylko my wiemy.

Czasem tak jest, że jeśli rodzice nie mogą dotrzeć do dziecka, docierają do niego obcy ludzie. Zwykle boleśnie.

Jeśli tak bardzo chce być dorosła, niech będzie. Za rok pełnoletnia, może się wyprowadzić i usamodzielnić. Ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Chciałam się pochwalić, że dziś dostałam wyniki badań, usg i pappa.

Ryzyko skorygowane
Trisomia 21 1:2160
Trisomia 18 1:5379
Trisomia 13 1:16846

Wielkie emocje, nie muszę robić amniopunkcji, ryzyko jest niskie. Od dziś oficjalnie jestem w ciąży, mogę chwalić się światu :biggrin2:
My też stwierdziliśmy ze musi uczyć się na własnych błędach. Nie pozostaje nic innego jak dać jej te błędy popełnić. Być może wtedy zrozumie ze nie byliśmy tacy źli. Ja tez teraz widzę co kiedyś robiłam źle i dziękuję mamie ze wyszłam na ludzi... Ona też mam nadzieje doceni to ile ojciec dla niej robi i jak się stara by nic jej nie brakowało.

Gratuluję świetnych wyników [emoji4]
Ja też dopiero jak będę po genetycznym będę oficjalnie w ciąży [emoji4]

reklama
@klaslaw1987 doskonale Cię rozumiem, bo niestety sama jestem matką takiej 17-latki. Może nie aż tak, ale całkiem blisko. I nie mogę tego zwalić na porzucenie przez matkę. Nie wszyscy ludzie są dobrzy i nie każde dziecko jest dobre. Zresztą 17 latka to już nie dziecko. Fakt, moja córka chodzi do szkoły i mam nadzieję ją skończy, ale ile nas to kosztuje, tylko my wiemy.

Czasem tak jest, że jeśli rodzice nie mogą dotrzeć do dziecka, docierają do niego obcy ludzie. Zwykle boleśnie.

Jeśli tak bardzo chce być dorosła, niech będzie. Za rok pełnoletnia, może się wyprowadzić i usamodzielnić. Ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Ryzyko skorygowane

Wielkie emocje, nie muszę robić amniopunkcji, ryzyko jest niskie. Od dziś oficjalnie jestem w ciąży, mogę Gratulacje:):)

Ryzyko skorygowane

Wielkie emocje, nie muszę robić amniopunkcji, ryzyko jest niskie. Od dziś oficjalnie jestem w ciąży, mogę chwalić się światu :biggrin2:
Gratuluje:):)

Ryzyko skorygowane

Gratulacje !!!

Ooo czyli mam szansę się dowiedzieć płci w środę u Chmielewskiego [emoji4] to super wiadomość [emoji4]to będzie 12t5d wg om i 11t 6d wg usg z 8tc.

A można wchodzić z ojcem dziecka na prenatalne do niego?

Tak byłam z mężem. Nawet płytkę pamiątkę z badania dostaliśmy.
Lekarz jest bardzo dokładny ale wg mnie mocno zakręcony. Nie pamiętał czy wszystko zbadał. Okazało się ze czegoś Zapomniał Wiec znowu rozbieranie i badanie czegoś tam [emoji854]

Trzymam kciuki aby u was tez widział ci ma zobaczyć. Zaznaczył ze to niebawem się potwierdzi albo i nie [emoji7]taki z niego figlarz [emoji846]

Goście już poszli. Dzieciaki broili aż wióry leciały. Super było.

@Gorzatta współczuje terapeuty ☹️i skutków terapii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje !!!

Tak byłam z mężem. Nawet płytkę pamiątkę z badania dostaliśmy.
Lekarz jest bardzo dokładny ale wg mnie mocno zakręcony. Nie pamiętał czy wszystko zbadał. Okazało się ze czegoś Zapomniał Wiec znowu rozbieranie i badanie czegoś tam [emoji854]

Trzymam kciuki aby u was tez widział ci ma zobaczyć. Zaznaczył ze to niebawem się potwierdzi albo i nie [emoji7]taki z niego figlarz [emoji846]

Goście już poszli. Dzieciaki broili aż wióry leciały. Super było.

@Gorzatta współczuje terapeuty ☹️i skutków terapii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A badanie robił przez brzuch czy jeszcze od dołu?

To trochę wesoło mieliście [emoji4]

Dzien dobry,
Hope, gratuluje wynikow [emoji847]
Caltha, ja tez bym mogla na samych salatach jechac;) z miesa mam ochote na pasztet babci jedynie... a tych lodow nie probowalam.
Klaslaw, a ten chlopak to jakis normalny, czy niestety taki sam jak ona?

Powodzenia na wizytach:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dzien dobry,
Hope, gratuluje wynikow [emoji847]
Caltha, ja tez bym mogla na samych salatach jechac;) z miesa mam ochote na pasztet babci jedynie... a tych lodow nie probowalam.
Klaslaw, a ten chlopak to jakis normalny, czy niestety taki sam jak ona?

Powodzenia na wizytach:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Niestety chłopak ma tzw żółte papiery i do czynienia z policją. ..

A ja się witam w pochmurny dzień niestety.
Ale nie pada.

Zostały tylko 3 dni do wizyty [emoji4]

reklama
Niestety chłopak ma tzw żółte papiery i do czynienia z policją. ..

A ja się witam w pochmurny dzień niestety.
Ale nie pada.

Zostały tylko 3 dni do wizyty [emoji4]

Ech... szkoda. Sensowny chlopak pewnie by mial szanse do niej dotrzec. Gdyby sie chciala uczyc mozna by ja tez wyslac ba studia gdzies w inne miejsce, zeby zmienila srodowisko. Moze by to mialo dobry wplyw.
Ja mam w rodzinie kuzyna, ktory sie calkowicie stoczyl. Dzis ma 40 lat. Zyje na ulicy, jest alkoholikiem. Tez rodzice nie umieli badz nie byli w stanie mu pomoc. Psycholog radzil pozwolic mu spasc na dno i liczyc, ze sie odbije. No to spadl ponad 10 lat temu i nadal tam jest.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Do góry