klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi cieknie tylko z neoparin i to sporo, więc ciekawe jaką dawkę dostajęZ clexane zawsze wylatywało mi kilka kropel, z neoparin chyba też coś popłynęło, no ale trudno, chyba aż takiego wielkiego znaczenie to nie ma. Za 2 opakowania neoparin dałam 160 zł super po prostu.
Pochwal sie co kupilas? sama bym pojechala na MC! no trudno lezec gdy mdlosci i senność sie skonczyly ale juz dam sobie siana
Ja biorę Falvit mama [emoji4]Hejka dziewczyny
Ja dzis po raz pierwszy od poczatku ciazy odwiedziłam MacDonald. Nie bylam w stanie na mieso patrzec a dzis prosze tak juz mam ze jak ktoras z Was cos napisze ze sobie je to ja tez zaraz mam ochote
Jeszcze ten budyn waniliowy za mna chodzi Kupilam tez pierwsze ubranko dla dzidzi. Moze za szybko, jednak chcieliśmy uczcić prenatalne.
Dzis ubralam tez sukienke bo tak to chodzialm w luznych rzeczach i tu prosze taki wielki brzuch mam
@Jetkaa prosze nam sie tu oszczędzać [emoji14] chociaz wiem ze latwo sie mowi.
@Gosika88 ja nie wiem co z tymi lekami sie dzieje. Co ide do apteki to wydaje wiecej a od kiedy jestem w ciazy to w ogole[emoji20]
A jeszczs takie pytanie czy ktoras z Was bierze falvit mama?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aa wiem ja sie jeszcze wstrzymuje z kupnem mam duzo ciuszkow po synkowi więc o tyle dobrze ale się powoli rozgladam z wozkiemA nic specjalnego. Takie szare body z misiem i czapeczke.
Ja kupilam takie bardzo neutralne i raczej takie ubranka bede do końca kupowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aa wiem ja sie jeszcze wstrzymuje z kupnem mam duzo ciuszkow po synkowi więc o tyle dobrze ale się powoli rozgladam z wozkiem
Ja czekam na prenatalne i tez biorę się powoli za zakupy.A to Ci zazdroszcze. Ja nawet nie mam po kim odziedziczyć. Postanowilam dlatego powoli kupować zeby na koncu nie wydac majatku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom