reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Z clexane zawsze wylatywało mi kilka kropel, z neoparin chyba też coś popłynęło, no ale trudno, chyba aż takiego wielkiego znaczenie to nie ma. Za 2 opakowania neoparin dałam 160 zł super po prostu.

3jgxskjosc311c31.png
Mi cieknie tylko z neoparin i to sporo, więc ciekawe jaką dawkę dostaję

Hejka dziewczyny
Ja dzis po raz pierwszy od poczatku ciazy odwiedziłam MacDonald. Nie bylam w stanie na mieso patrzec a dzis prosze :) tak juz mam ze jak ktoras z Was cos napisze ze sobie je to ja tez zaraz mam ochote :D
Jeszcze ten budyn waniliowy za mna chodzi :( Kupilam tez pierwsze ubranko dla dzidzi. Moze za szybko, jednak chcieliśmy uczcić prenatalne.
Dzis ubralam tez sukienke bo tak to chodzialm w luznych rzeczach i tu prosze taki wielki brzuch mam :)
@Jetkaa prosze nam sie tu oszczędzać [emoji14] chociaz wiem ze latwo sie mowi.
@Gosika88 ja nie wiem co z tymi lekami sie dzieje. Co ide do apteki to wydaje wiecej :( a od kiedy jestem w ciazy to w ogole[emoji20]
A jeszczs takie pytanie czy ktoras z Was bierze falvit mama?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja biorę Falvit mama [emoji4]
We wtorek u gina zapytam czy mam to brać i co z kwasem foliowym.

A nic specjalnego. Takie szare body z misiem i czapeczke.
Ja kupilam takie bardzo neutralne i raczej takie ubranka bede do końca kupowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aa wiem:) ja sie jeszcze wstrzymuje z kupnem:) mam duzo ciuszkow po synkowi więc o tyle dobrze :) ale się powoli rozgladam z wozkiem :)

@LilithGoth32 a czemu Ci nie włączyli na to ciśnienie dopegytu? Na pocieszenie ponoć wysokie ciśnienie od początku ciąży jest bezpieczniejsze niż to, które się pojawia po 20tc

Aa wiem:) ja sie jeszcze wstrzymuje z kupnem:) mam duzo ciuszkow po synkowi więc o tyle dobrze :) ale się powoli rozgladam z wozkiem :)

A to Ci zazdroszcze. Ja nawet nie mam po kim odziedziczyć. Postanowilam dlatego powoli kupować zeby na koncu nie wydac majatku.

A to Ci zazdroszcze. Ja nawet nie mam po kim odziedziczyć. Postanowilam dlatego powoli kupować zeby na koncu nie wydac majatku.

Ja czekam na prenatalne i tez biorę się powoli za zakupy.
Tez nie mam po kim dziedziczyc ciuszków niestety i wszystko trzeba kupować od zera...

reklama
Ja kupilam raz i teraz nie musze :) Ale tez wydalam toche przy malemu:) gorzej jak dziewczynka bedzie hehe:) ale powiem wam ze bym chciala dziewczynkę :) czy wasze przeczucie o płci dziecka się sprawdziły?;)

Do góry