reklama
Dziewczyny nie przejmujecie się brakiem serduszka.. jestem pewna ze na następnej wizycie wszystko bedzie ok !!
Moja siostra była u lekarza 6+1 i nie było nic widać a w 8 tyg juz ładnie serce biło także spokojnie !! [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja siostra była u lekarza 6+1 i nie było nic widać a w 8 tyg juz ładnie serce biło także spokojnie !! [emoji6]
karigótek
Zaciekawiona BB
Dzieki potrzebuje troche nadzieiiDziewczyny nie przejmujecie się brakiem serduszka.. jestem pewna ze na następnej wizycie wszystko bedzie ok !!
A to jest twoja pierwsza ciąża ?Mysza ja z okolic Dublina
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w trzeciej ciąży, przy pierwszej ciazy miałam fajna położna a przy drugiej taka starsza która dochodziła na emeryturę i miała wszystko w nosie miałam duże rozejscie spojenia lonowego ze nie mogłam aż chodzić a ona ciągle mówiła no trudno muszę wytrzymać prosiłam żeby mnie skierowała do szpitala do specjalisty ona że napewno w takim problemem nie dostanę wizyty no i nie dostałam taraz jak sytuacja się powtórzy to będę jeździć z bólami na emergency
Hej kochana. Nie. To moja 3 ciąża. 2 poronienia za sobą. Pierwsze jak miałam 18 lat. I nawet nie wiedziałam ze byłam w ciazy. Ciąża biochemiczna. Do wiedziałam sie po fakcie. Potem urodziłam synka. W zeszlym roku poronienie w 9tc. Ale w domu mamy 3 chłopaków. wychowuje dzieci z pierwszego małżeństwa mojego męża.Czasami wydaje mi się że żyjemy w średniowieczu kiedy położna mierzy brzuch ciężarnej w celu obliczenia ile waży dziecko
reklama
To macie wesołą gromadkeHej kochana. Nie. To moja 3 ciąża. 2 poronienia za sobą. Pierwsze jak miałam 18 lat. I nawet nie wiedziałam ze byłam w ciazy. Ciąża biochemiczna. Do wiedziałam sie po fakcie. Potem urodziłam synka. W zeszlym roku poronienie w 9tc. Ale w domu mamy 3 chłopaków. wychowuje dzieci z pierwszego małżeństwa mojego męża.
A jak wspomnienia z porodu ? Ja pierwszy 50 godzin a drugi już szybko w miarę jakieś 10 godzin