klaslaw1987
Fanka BB :)
Fajna kuleczka z brzuszka [emoji4]Zobacz załącznik 827808 a to moj brzuszek jak zjadlam slodkie czuc bylo twarde w tym miejscu ale pozniej brzuszek zmienil kształt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna kuleczka z brzuszka [emoji4]Zobacz załącznik 827808 a to moj brzuszek jak zjadlam slodkie czuc bylo twarde w tym miejscu ale pozniej brzuszek zmienil kształt
Ja tez brałam duomox w poprzedniej ciazy ale nie zęba nawet nie pamietam na co... Ale wiem ze przepisuja ten lek dla kobiet w ciazy ..Bralam duomox na samym poczatku poprzedniej ciazy. Jak trzeba, to trzeba.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dobrze ze wszystko z dzidzia ok [emoji4][emoji4][emoji4]Uff dziewczyny ja po badaniu, z dzidzia wszytsko ok slyszalam serduszko mam straszna bakterie czyli zlapalam infekcje .. Na szczęście nicpowaznego ale dala mi luteine i duphaston..ale mam jesc az 4labletki tego..a jutro 3i tak ciagle a jak skończe to to luteine2×1..
Gratuluje udanych wizyt!!:*
Ja jeszcze nie powiedzialam siostrze i synkowiJeśli jeszcze któraś wierzy, że nie ma rozstępów po ciąży dzięki kremom, polecam nowy wpis mamy ginekolog
Link do: Rozstępy w ciąży - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
A tak myślę Jetka, że skoro dostałaś leki na podtrzymanie a masz infekcję, to czemu nie dostałaś na infekcję? I co to za magiczna szczepionka, czy chodzi o hpv? Bo te daje się dziewczynkom przed rozpoczęciem współżycia. Tak ogólnie to powiem Ci, że średnio podoba mi się prowadzenie ciąży przez Twoją ginkę od początku.
No i myślę nadal nad tym wymazem, robić teraz czy dopiero przed porodem. Cześć robiła, większość chyba nie. W poprzedniej ciąży robiłam przed porodem, wyszedł obecny paciorkowiec, smarowałam się antybiotykiem, po leczeniu wymaz czysty ale i tak podali mi antybiotyk w czasie porodu - bo takie mają przepisy. Zróbcie wymaz wszystkie, paciorkowce powodują u noworodków zapalenie płuc, ucha, mózgu i są bardzo niebezpieczne. Ale, to dopiero przed porodem. W trakcie ciąży są nieszkodliwe. Tylko, że paciorkowce nie są jedynymi bakteriami. Chyba zapytam gina co radzi. Czemu nie ma jednego standardu dla wszystkich?
Super macie brzuszki, ja też już mam ciążowy, ale mam też lenia i nie chce mi się iść do szafy zrobić zdjęcie.
Chyba jako jedyna nie powiedziałam jeszcze dziadkom i dzieciom o ciąży? Nawet fajnie jest mieć taką słodką tajemnicę pod sercem Nikt mi nie daje złotych rad i traktuja zwyczajnie jak zawsze, super sprawa