Wyszlo tak nagle.. Mialam krwawienia w 33tc i po 4 dniach na patologi mimo kroplowek dostalam skurcze i zabrali na cc..A cc było planowane czy wyszło w trakcie ?
reklama
Tak.. Zdrowy prawie dwulatek z wczesniactwa w sumie nic nie zostaloAle z dzidzia wszystko ok ?
Gosiaczek1202
Fanka BB :)
A mnie juz brzuch sie pojawil i ciwgle chodze jak napompowana .Mlody nie chodzi do przedzkola bo chory i jest strasznie meczacy mama nie spij mama wstawaj .A jeszcze musze z nim ro dentysty bo dziurka mu sie robi w zabku .nie da polezec moj syn achh
Oj mój brzuch też już się uwypuklił.. Czuję się nadmuchana..A mnie juz brzuch sie pojawil i ciwgle chodze jak napompowana .Mlody nie chodzi do przedzkola bo chory i jest strasznie meczacy mama nie spij mama wstawaj .A jeszcze musze z nim ro dentysty bo dziurka mu sie robi w zabku .nie da polezec moj syn achh
karigótek
Zaciekawiona BB
Hej, jestem po wizycie na usg.
Okazało się, ze zgodnie z usg to: 6tc +1, mi pozuje aplikacja: 6+5; niestety "zarodek?" ma tylko 4,2mm i nie portafiła nic wiecej mi powiedziec. Kazała przyjsc za tydzień i sprawdzic bhcg czy rośnie.
Jestem pełna czarnych mysli
Okazało się, ze zgodnie z usg to: 6tc +1, mi pozuje aplikacja: 6+5; niestety "zarodek?" ma tylko 4,2mm i nie portafiła nic wiecej mi powiedziec. Kazała przyjsc za tydzień i sprawdzic bhcg czy rośnie.
U mnie na usg tez bylo 6+1 a bylam 6+4 i bylo 4mm.Hej, jestem po wizycie na usg.
A mowil cos o serduszku?
reklama
karigótek
Zaciekawiona BB
U mnie na usg tez bylo 6+1 a bylam 6+4 i bylo 4mm.
A mowil cos o serduszku?
nie słyszała bicia serca własnie, jakies szumy ale stwierdziła ze to raczej ode mnie; i kazała przyjsc za 7 dni ponownie;
czy to mozliwe zeby przy 4mm nie było słychac serca>?