reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Udalo sie Mlodemu pobrać krew.. Teraz czekam na wyniki. Do 14 beda do druku, już się boję..
Na sniadanie naleśniki z twarogiem ;) a jak wam sie dzień zapowiada

Witajcie, weekend jakoś spokojniej zniosłam, ale dzisiaj nerwy mnie roznoszą totalnie. Wizytę u mojego gina miałam na jutro dopiero, ale postanowiłam pójść jednak prywatnie. Liczę po prostu na lepszą opiekę i lepszy sprzęt. Tak więc dzisiaj o 19 wszystko się okaże. Boję się niesamowicie, że potwierdzi się najgorsze.

A co tam u Was? Widzę, że kilka dziewczyn przybyło i gratuluję serdecznie. Mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzyło przez te kilka dni i wszystkie są w komplecie :)

Cześć dziewczyny :)
Gratulacje dla nowych majówek :)
Troszkę mnie tu nie było a to przez to, że mój przedszkolak chorował a teraz oczywiście przeszło na mnie:dry: i siedzę zasmarkana do pasa:oo:
@Dagaa11 z tego co pamiętam, pracujesz w aptece, mam do ciebie małe pytanie odnośnie Vitapil mama. Co o nim myślisz? orientujesz się czy w ciąży można brać? Albo co poleciła byś mi na wypadanie włosów? Boję się że za chwilę będę łysa :szok:
Dziś dzień zapowiada się nawet dobrze, wyszło słoneczko więc jest więcej energii, po południu mam zebranie w przedszkolu.
Czy tylko ja mam tak późno pierwszą wizytę u gina ?o_O

Cześć dziewczyny :)
Gratulacje dla nowych majówek :)
Troszkę mnie tu nie było a to przez to, że mój przedszkolak chorował a teraz oczywiście przeszło na mnie:dry: i siedzę zasmarkana do pasa:oo:
@Dagaa11 z tego co pamiętam, pracujesz w aptece, mam do ciebie małe pytanie odnośnie Vitapil mama. Co o nim myślisz? orientujesz się czy w ciąży można brać? Albo co poleciła byś mi na wypadanie włosów? Boję się że za chwilę będę łysa :szok:
Dziś dzień zapowiada się nawet dobrze, wyszło słoneczko więc jest więcej energii, po południu mam zebranie w przedszkolu.
Czy tylko ja mam tak późno pierwszą wizytę u gina ?o_O
Kochana odezwe sie na priv :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, weekend jakoś spokojniej zniosłam, ale dzisiaj nerwy mnie roznoszą totalnie. Wizytę u mojego gina miałam na jutro dopiero, ale postanowiłam pójść jednak prywatnie. Liczę po prostu na lepszą opiekę i lepszy sprzęt. Tak więc dzisiaj o 19 wszystko się okaże. Boję się niesamowicie, że potwierdzi się najgorsze.

A co tam u Was? Widzę, że kilka dziewczyn przybyło i gratuluję serdecznie. Mam nadzieję, że nic złego się nie wydarzyło przez te kilka dni i wszystkie są w komplecie :)
Ja rowniez trzymam kciuki, zeby bylo dobrze. Moja druga wizyta dopiero za tydzien i juz powoli psychicznie wysiadam hehe ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry