reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Wy tu o żarciu a ja mam żołądek w gardle drugi dzień o_O

Krewetki zaliczyłam wczoraj, były boskie, gdybym mogła, wylizałabym patelnię i zjadła pancerzyki. Dopiero po nich poczułam się dobrze. A dziś nic nie pomaga. Już cuda wianki wymyślam do jedzenia. Bitki w sosie z serka marcarpone, z papryczką chili, z czosnkiem i szpinakiem. I nic.

Zauważyłam, że to podłe samopoczucie pojawia się regularnie co kilka dni, trwa kilka dni i zawsze w komplecie - mdłości, ból piersi i brzucha.

Najgorsze, że muszę jechać zrobić badania a nie mam siły. Do tego ta obleśna glukoza, konieczność bycia na czczo, nie wiem jak to ogarnąć. Albo tam fiknę albo zwymiotuję, a pewnie jedno i drugie, a jeszcze muszę samochodem wrócić.

Och te wspaniałe poradniki, które mówią mi, że czuję się już świetnie. Kłamczuchy.
Niby w drugim trymestrze ma być lepiej [emoji38]

reklama
Gdybym wcześniej wiedziała o właściwościach gumy to bym kilka tygodni wcześniej inaczej żyła [emoji6]

Pisalan juz kiedys ze mi pomaga guma do zucia nawet smialam sie do mojego ze bede miala po tej ciazy szczeke jak kwadrat taka umiesniona od gum hahah

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Locja przytulam
@Kasiales super wiadomosci
Ja zestresowana siedze w pracy, dluuugi dzien, wizyta dopiero 17:30

Czy już po wizycie ??
Napisz koniecznie

Super, powodzenia :) Czemu musisz aż tam jechać?

Wójcik polecał ze najbardziej doświadczony diablo dla ciężarnych. Byłam na razie umówić wizytę.
Byłyście już kiedyś w tym szpitalu ? autentycznie jest mi smutno ze takie skromne warunki + w rejestracji tak niemile babsko z krzykiem oświadczyło ze nie ja wybieram lekarza. Szkoda gadać [emoji846] uśmiechnęłam się powiedziałam cudownie to prosze wizytę najszybciej jak się da. Za mało mam doświadczenia z NFZ. I chwała [emoji854]

Nie mogę was czytać jak piszecie o jedzeniu. Zazdroszcze ze macie łaknienie. Nie mogę nic przełknąć i się zmuszam. Wczoraj mdłości dzisiaj ciąg dalszy. Nie wiem czy mogę gumę do żucia ale mi tez ratuje tyłek. Jak jej nie mam to akcja z wc prawie pewna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry