trzymamjutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki
ja mam we wtorek 17:30 dopiero.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamjutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki
tez mi sie taki podoa, ale musle juz o karmieniu piersia i np usypianiu, wiec dlatego tez wpadl mi w oko ten bujanyMuszę sprawdzić ten fotel bo też czaje się na jakiś ale bardziej w stylu uszak.
Ja z pierwszym tez bylam prawie 10 lat i ciesze sie ze powiedzialam sobie dosc bycia ofiara i ze zasluguje na inne zycie kobieta trudno jest cos zakonczyc ale kiedy poznajemy kogos wspanialego kto pokazuje nam jak naprawde powinno wygladac zycie z ukochanym to wszystko nabiera sensu i zycie jest piekne.Tak o w czasie gdy tamten zaczął mnie bić to poznałam obecnego i teraz wiem co znaczy kochać i być kochanym. Teraz wszystko się układa. Tamten to tez był mój pierwszy facet i byłam z nim 10 lat. Teraz jestem ponad rok z obecnym. I wiem ze człowiek uczy się na błędach [emoji4] Tobie też się uda dogadać z Twoim. Trzymam za Was kciuki [emoji4]
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Polecam przeczytać, forma komiksu, bardzo dobrze pokazuje, jaki jest główny błąd w budowaniu relacji w rodzinie. Daje dużo do myślenia.