reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

jutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki
emoji6.png
trzymam :)
ja mam we wtorek 17:30 dopiero.....

reklama
ja mam dzisiaj lenia, obiad mam, chlopaki pojechali na mecz, niedlugo pewnie wroca przemoczeni...
a ja zamowilam firanki do sypialni, ogladam teraz fajny fotel bujany z ikea, moze namowie meza :)

Hej.
Wczoraj trochę też dałam czadu w ogrodzie ale zrobiłam wszystko to co chciałam. Dzisiaj czuję się jak dętka. Na 14ta musimy się wyszykowac bo Kori ma pierwsze przedstawienie w którym nie chce brać udziału. Zobaczymy czy wyjdzie, na szczęście przedszkolanka powiedziała że nie zmuszać jej ale być. Hm... Za mną tego nie ma.
Muszę sprawdzić ten fotel bo też czaje się na jakiś ale bardziej w stylu uszak.
Pogoda masakra, leje a wczoraj było ślicznie.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak o w czasie gdy tamten zaczął mnie bić to poznałam obecnego i teraz wiem co znaczy kochać i być kochanym. Teraz wszystko się układa. Tamten to tez był mój pierwszy facet i byłam z nim 10 lat. Teraz jestem ponad rok z obecnym. I wiem ze człowiek uczy się na błędach [emoji4] Tobie też się uda dogadać z Twoim. Trzymam za Was kciuki [emoji4]

Ja z pierwszym tez bylam prawie 10 lat i ciesze sie ze powiedzialam sobie dosc bycia ofiara i ze zasluguje na inne zycie kobieta trudno jest cos zakonczyc ale kiedy poznajemy kogos wspanialego kto pokazuje nam jak naprawde powinno wygladac zycie z ukochanym to wszystko nabiera sensu i zycie jest piekne.
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

Polecam przeczytać, forma komiksu, bardzo dobrze pokazuje, jaki jest główny błąd w budowaniu relacji w rodzinie. Daje dużo do myślenia.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry