reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
KasiaRo
Klaslaw, to co przeszlas, to Twoje... nie ma nic gorszego niz przemoc w rodzinie. Wspolczuje i cale szczescie, ze sie z tego zwiazku wyrwalas.
Jetkaa, mlodziutka jestes i jak kazdy masz prawo popelniac bledy to sie w kazdym zwiazku zdarza... ale nad wszystkim mozna pracowac, jesli sie kocha, to warto. Trzymam kciuki, zeby narzeczony sie poprawil
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jetkaa, mlodziutka jestes i jak kazdy masz prawo popelniac bledy to sie w kazdym zwiazku zdarza... ale nad wszystkim mozna pracowac, jesli sie kocha, to warto. Trzymam kciuki, zeby narzeczony sie poprawil
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
caltha
Witam i ja porannie. Od rana leje- czyli jednak koniec ładnej pogody.
Strasznie polamana wstałam, wszystko mnie boli.
Ogólnie nie lubię takich dni w weekend, no zostaje tylko sklep w ramach spaceru :/ latem to można chociaż w tym deszczu pobiegać z dzieckiem
Strasznie polamana wstałam, wszystko mnie boli.
Ogólnie nie lubię takich dni w weekend, no zostaje tylko sklep w ramach spaceru :/ latem to można chociaż w tym deszczu pobiegać z dzieckiem
dzien dobry
zupelnie jak jaJa tradycyjnie poszlam spac o 20 i nie spie od 5. Dzien dobry!
klaslaw1987
Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja od rana w kuchni robię obiadek [emoji6] rosołek się właśnie kończy gotować. Popołudniu kawka u teściowej [emoji3] jutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja od rana w kuchni robię obiadek [emoji6] rosołek się właśnie kończy gotować. Popołudniu kawka u teściowej [emoji3] jutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki [emoji6]
Paula1207
Dzień dobry wszystkim. Ja dzisiejszy dzień zaczynam znów z mdłościami... A przez dwa dni już było tak pięknie...
Wszystko mnie dzisiaj boli. Pokłociliśmy się wczoraj z M, bo w piątek wyszedł sobie z kolegami na piwko i zaszalał i wczoraj umierał, więc prawie cały dzień przespał i nic nie zrobił, a roboty było że hej... Zaczęłam wszystko sama robić, trochę podźwigałam i dziś czuję w każdym kawałku ciała...
Wszystko mnie dzisiaj boli. Pokłociliśmy się wczoraj z M, bo w piątek wyszedł sobie z kolegami na piwko i zaszalał i wczoraj umierał, więc prawie cały dzień przespał i nic nie zrobił, a roboty było że hej... Zaczęłam wszystko sama robić, trochę podźwigałam i dziś czuję w każdym kawałku ciała...
reklama
Paula1207
Trzymam kciuki. Ja mam prenatalne od jutra za tydzień [emoji6]Cześć dziewczyny [emoji6]