reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Klaslaw, to co przeszlas, to Twoje... nie ma nic gorszego niz przemoc w rodzinie. Wspolczuje i cale szczescie, ze sie z tego zwiazku wyrwalas.
Jetkaa, mlodziutka jestes i jak kazdy masz prawo popelniac bledy;) to sie w kazdym zwiazku zdarza... ale nad wszystkim mozna pracowac, jesli sie kocha, to warto. Trzymam kciuki, zeby narzeczony sie poprawil;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Witam i ja porannie. Od rana leje- czyli jednak koniec ładnej pogody.
Strasznie polamana wstałam, wszystko mnie boli.
Ogólnie nie lubię takich dni w weekend, no zostaje tylko sklep w ramach spaceru :/ latem to można chociaż w tym deszczu pobiegać z dzieckiem

Dzień dobry wszystkim. Ja dzisiejszy dzień zaczynam znów z mdłościami... A przez dwa dni już było tak pięknie...

Wszystko mnie dzisiaj boli. Pokłociliśmy się wczoraj z M, bo w piątek wyszedł sobie z kolegami na piwko i zaszalał i wczoraj umierał, więc prawie cały dzień przespał i nic nie zrobił, a roboty było że hej... Zaczęłam wszystko sama robić, trochę podźwigałam i dziś czuję w każdym kawałku ciała...

oar8csqvz2wdopqy.png

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja od rana w kuchni robię obiadek [emoji6] rosołek się właśnie kończy gotować. Popołudniu kawka u teściowej [emoji3] jutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Ja mam prenatalne od jutra za tydzień [emoji6]

oar8csqvz2wdopqy.png

Do góry