reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Czasem trzeba poznać odpowiednią osobę która otworzy nam oczy [emoji4] ja się cieszę że poznałam obecnego który biegał za mną kilka miesięcy [emoji38] ale nie chciał nic kombinować bo wiedział ze kogoś mam ale w końcu się otworzyłam do znajomych o powiedziałam co się u mnie dzieje no i widzieli moje siniaki i wtedy on otworzył mi oczy ze jestem warta kogoś kto będzie mnie szanował. No i miał rację i mu zaufalam. I nie żałuję na pewno decyzji [emoji4]

To naprawdę przykre:(( ale z jednej strony cieszę sie ze poznalas tego jedynego:)

A jak mogę wiedzieć dlaczego nie moglas zajsc w ciaze?
Nie mam pojęcia [emoji4]
Nie zabezpieczalismy się przez te 10 lat i nic.
Nie wiem dlaczego. Na początku miałam problem z TSH i prolaktyna ale potem nad morzem wyniki się poprawiły i dalej nic. Dlatego z obecnym się nie zabezpieczalismy i niespodzianka [emoji4]

Nie mam pojęcia [emoji4]
Nie zabezpieczalismy się przez te 10 lat i nic.
Nie wiem dlaczego. Na początku miałam problem z TSH i prolaktyna ale potem nad morzem wyniki się poprawiły i dalej nic. Dlatego z obecnym się nie zabezpieczalismy i niespodzianka [emoji4]

Mi tez sie wydaje ze to psychika i dlatego.. Twoja historia jest jak wyciągnięta z filmu:) zadko zdarza sie poznac księcia na bialym koniu:) a Ty po takich przeżyciach zaszlas w ciaze i wkoncu się zakochalas:) to takie fajne:) tez mialam swoja historie:) bylismy ze sobą 1.5roku później rozstalismy sie na rok czasu..a uwierzycie ze zadnen z nas nie szukal kogos innego a zeszlismy sie u prawnika piszac pozew o alimemty

reklama
I czasem swoje robi psychika- nie czułaś się bezpiecznie czy coś i organizm się bronił przed ciążą

Pewnie problem leżał po stronie partnera
On zawsze twierdził że to moja wina ze dzieci nie mamy. Teraz dziękuję za to Bogu. Tam ciągle nie byłam niczego pewna i żyłam w strachu. Teraz jest inaczej i psychika mi się odblokowala.

Mi tez sie wydaje ze to psychika i dlatego.. Twoja historia jest jak wyciągnięta z filmu:) zadko zdarza sie poznac księcia na bialym koniu:) a Ty po takich przeżyciach zaszlas w ciaze i wkoncu się zakochalas:) to takie fajne:) tez mialam swoja historie:) bylismy ze sobą 1.5roku później rozstalismy sie na rok czasu..a uwierzycie ze zadnen z nas nie szukal kogos innego a zeszlismy sie u prawnika piszac pozew o alimemty
Tez ciekawa historia [emoji4] życie pisze różne scenariusze [emoji4]

Tak w ogóle to dzień dobry [emoji4]
My niedługo się będziemy budzić i powoli pakować bo jeszcze musimy się wszędzie pożegnać i długa droga przed nami. Trzeba jeszcze coś zjeść i zrobić nam coś na drogę do jedzenia. A wieczorem juz w domku [emoji4]

Do góry