klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To naprawdę przykre( ale z jednej strony cieszę sie ze poznalas tego jedynegoCzasem trzeba poznać odpowiednią osobę która otworzy nam oczy [emoji4] ja się cieszę że poznałam obecnego który biegał za mną kilka miesięcy [emoji38] ale nie chciał nic kombinować bo wiedział ze kogoś mam ale w końcu się otworzyłam do znajomych o powiedziałam co się u mnie dzieje no i widzieli moje siniaki i wtedy on otworzył mi oczy ze jestem warta kogoś kto będzie mnie szanował. No i miał rację i mu zaufalam. I nie żałuję na pewno decyzji [emoji4]
Nie mam pojęcia [emoji4]A jak mogę wiedzieć dlaczego nie moglas zajsc w ciaze?
Pewnie problem leżał po stronie partneraA jak mogę wiedzieć dlaczego nie moglas zajsc w ciaze?
Mi tez sie wydaje ze to psychika i dlatego.. Twoja historia jest jak wyciągnięta z filmu zadko zdarza sie poznac księcia na bialym koniu a Ty po takich przeżyciach zaszlas w ciaze i wkoncu się zakochalas to takie fajne tez mialam swoja historie bylismy ze sobą 1.5roku później rozstalismy sie na rok czasu..a uwierzycie ze zadnen z nas nie szukal kogos innego a zeszlismy sie u prawnika piszac pozew o alimemty
I czasem swoje robi psychika- nie czułaś się bezpiecznie czy coś i organizm się bronił przed ciążą
On zawsze twierdził że to moja wina ze dzieci nie mamy. Teraz dziękuję za to Bogu. Tam ciągle nie byłam niczego pewna i żyłam w strachu. Teraz jest inaczej i psychika mi się odblokowala.Pewnie problem leżał po stronie partnera
Tez ciekawa historia [emoji4] życie pisze różne scenariusze [emoji4]Mi tez sie wydaje ze to psychika i dlatego.. Twoja historia jest jak wyciągnięta z filmu zadko zdarza sie poznac księcia na bialym koniu a Ty po takich przeżyciach zaszlas w ciaze i wkoncu się zakochalas to takie fajne tez mialam swoja historie bylismy ze sobą 1.5roku później rozstalismy sie na rok czasu..a uwierzycie ze zadnen z nas nie szukal kogos innego a zeszlismy sie u prawnika piszac pozew o alimemty