reklama
Cześć Dziewczyny ja też od rana na nogach, w Gdyni brzydko i zimno może popołudniu będzie lepiej i da się wyjść na spacer, jak zaczynam myśleć o tych prenatalnych to mi słabo ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki za mamy które mają w tym tygodniu. Ja następny tydzień.
Ja tez kawy nie pilam ponad 8 tygodni ale ostatnio jakos mi smakuje slaba i musi byc jacobs zielony z mlekiemCzesc dziewczyny u nas tez zimno mgła pada deszcz. Pije kawe odziwo mi smakuje a 4 tyg nie pilam kawy ale w taka pogode bez kawy nie da sie nic mi sie nie chce a moj brat urodziny dziś ma i musimy jechać:/
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez pilam 3-4 dziennie przed ciaza jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy jak kawa przestala mi smakowacJa pilam trzy razy kawe od kiedy wiem, ze jestem w ciazy... a wczesniej trzy dziennie
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Locja
Fanka BB :)
Wczoraj spędziłam cały dzień na regatach, umordowałam się okropnie. Dobrze, że wczoraj była lepsza pogoda od dzisiejszej. Dobrze, że już sezon się kończy, bo sił już brakuje i mam już dość. Dziś za to miły wieczór w teatrze mnie czeka. W ramach relaksu zjadłam dziś cała tabliczkę gorzkiej czekolady i cukier miałam 122 .
MalinowaMarta
Mnie tez ostatnio nie ciągnie do kawy, choć ja to zawsze pije taka oszukana z duża ilością mleka. Teraz czasem wypije inkę. Choć moja ginekolog twierdzi, że przy moim niskim ciśnieniu kawa nic złego nie zrobi.
Miłej niedzieli życzę - mimo, że u mnie deszczowa...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miłej niedzieli życzę - mimo, że u mnie deszczowa...
reklama
MalinowaMarta
Fajnie macie, że tyle Was z trójmiasta. Ja bardzo dobrze wspominam znajomosci z baby boom z pierwszej ciąży. Mamy kontakt do dziś i tak jak pisałam z kilkoma dziewczynami spotykamy się do dziś z dziećmi.
Z Bydgoszczy chyba póki co nikogo nie ma, No nie?
Z Bydgoszczy chyba póki co nikogo nie ma, No nie?