reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry dziweczyny [emoji4]
Pogoda nie dopisuje wczoraj lazienke posprzatalam na cacy i dzis tez dentka kawka i ciasto dla lepszego humoru

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny ja też od rana na nogach, w Gdyni brzydko i zimno może popołudniu będzie lepiej i da się wyjść na spacer, jak zaczynam myśleć o tych prenatalnych to mi słabo ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki za mamy które mają w tym tygodniu. Ja następny tydzień.

Czesc dziewczyny:) u nas tez zimno mgła pada deszcz. Pije kawe odziwo mi smakuje a 4 tyg nie pilam kawy ale w taka pogode bez kawy nie da sie:) nic mi sie nie chce a moj brat urodziny dziś ma i musimy jechać:/

Czesc dziewczyny:) u nas tez zimno mgła pada deszcz. Pije kawe odziwo mi smakuje a 4 tyg nie pilam kawy ale w taka pogode bez kawy nie da sie:) nic mi sie nie chce a moj brat urodziny dziś ma i musimy jechać:/
Ja tez kawy nie pilam ponad 8 tygodni ale ostatnio jakos mi smakuje slaba i musi byc jacobs zielony z mlekiem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj spędziłam cały dzień na regatach, umordowałam się okropnie. Dobrze, że wczoraj była lepsza pogoda od dzisiejszej. Dobrze, że już sezon się kończy, bo sił już brakuje i mam już dość. Dziś za to miły wieczór w teatrze mnie czeka. W ramach relaksu zjadłam dziś cała tabliczkę gorzkiej czekolady i cukier miałam 122 :).

Mnie tez ostatnio nie ciągnie do kawy, choć ja to zawsze pije taka oszukana z duża ilością mleka. Teraz czasem wypije inkę. Choć moja ginekolog twierdzi, że przy moim niskim ciśnieniu kawa nic złego nie zrobi.
Miłej niedzieli życzę - mimo, że u mnie deszczowa...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Fajnie macie, że tyle Was z trójmiasta. Ja bardzo dobrze wspominam znajomosci z baby boom z pierwszej ciąży. Mamy kontakt do dziś i tak jak pisałam z kilkoma dziewczynami spotykamy się do dziś z dziećmi.
Z Bydgoszczy chyba póki co nikogo nie ma, No nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry