reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry dziweczyny [emoji4]
Pogoda nie dopisuje wczoraj lazienke posprzatalam na cacy i dzis tez dentka kawka i ciasto dla lepszego humoru

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Dziewczyny ja też od rana na nogach, w Gdyni brzydko i zimno może popołudniu będzie lepiej i da się wyjść na spacer, jak zaczynam myśleć o tych prenatalnych to mi słabo ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki za mamy które mają w tym tygodniu. Ja następny tydzień.

Czesc dziewczyny:) u nas tez zimno mgła pada deszcz. Pije kawe odziwo mi smakuje a 4 tyg nie pilam kawy ale w taka pogode bez kawy nie da sie:) nic mi sie nie chce a moj brat urodziny dziś ma i musimy jechać:/

Czesc dziewczyny:) u nas tez zimno mgła pada deszcz. Pije kawe odziwo mi smakuje a 4 tyg nie pilam kawy ale w taka pogode bez kawy nie da sie:) nic mi sie nie chce a moj brat urodziny dziś ma i musimy jechać:/
Ja tez kawy nie pilam ponad 8 tygodni ale ostatnio jakos mi smakuje slaba i musi byc jacobs zielony z mlekiem

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj spędziłam cały dzień na regatach, umordowałam się okropnie. Dobrze, że wczoraj była lepsza pogoda od dzisiejszej. Dobrze, że już sezon się kończy, bo sił już brakuje i mam już dość. Dziś za to miły wieczór w teatrze mnie czeka. W ramach relaksu zjadłam dziś cała tabliczkę gorzkiej czekolady i cukier miałam 122 :).

Mnie tez ostatnio nie ciągnie do kawy, choć ja to zawsze pije taka oszukana z duża ilością mleka. Teraz czasem wypije inkę. Choć moja ginekolog twierdzi, że przy moim niskim ciśnieniu kawa nic złego nie zrobi.
Miłej niedzieli życzę - mimo, że u mnie deszczowa...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Fajnie macie, że tyle Was z trójmiasta. Ja bardzo dobrze wspominam znajomosci z baby boom z pierwszej ciąży. Mamy kontakt do dziś i tak jak pisałam z kilkoma dziewczynami spotykamy się do dziś z dziećmi.
Z Bydgoszczy chyba póki co nikogo nie ma, No nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry