reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gorzatta a ciacho sama upiekłaś?

Jetkaa i Gorzata fajnie, że wyrwiecie się z domu dobrze Wam to zrobi na pewno. My dziś też z moja kuzynka i jej rodzinka idziemy na obiad do takiej fajnej knajpy gdzie jest cały pokój zabaw dla dzieci :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
ja mam dzisiaj lenia, obiad mam, chlopaki pojechali na mecz, niedlugo pewnie wroca przemoczeni...
a ja zamowilam firanki do sypialni, ogladam teraz fajny fotel bujany z ikea, moze namowie meza :)

Pochwal się jakie firanki wybrałaś? Ja wciąż myśle o firankach, ale na myśleniu się kończy, pewnie mój mały dzik prędko by je załatwił [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gorzatta a ciacho sama upiekłaś?

Jetkaa i Gorzata fajnie, że wyrwiecie się z domu dobrze Wam to zrobi na pewno. My dziś też z moja kuzynka i jej rodzinka idziemy na obiad do takiej fajnej knajpy gdzie jest cały pokój zabaw dla dzieci :)

Poszlam na latwizne i kupilam w cukierni [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Klaslaw miło się czyta, że po tym co przeszłaś z byłym jesteś teraz taka szczęśliwa [emoji173]️ jeśli chodzi o mnie to ja jednak sądzę, że to on miał jakis problem z płodnością - wg mnie psychika aż tak nie blokuje się w tym temacie bo przecież każda która by nie chciała być w ciąży z danym facetem by się tak „blokowała” i cała antykoncepcja poszłaby do lamusa [emoji38]

Basia to jutro trzymamy kciuki [emoji110]️, a Ty daj nam znać koniecznie.

Gosia88 super, że giniesz już we własnym łóżku a nie tym szpitalnym no i srajtaśmy Ci już nie zabraknie [emoji38]
A facet niech nadskakuje,brawa dla niego - niech dba o Was

Cześć Dziewczyny ja też od rana na nogach, w Gdyni brzydko i zimno może popołudniu będzie lepiej i da się wyjść na spacer, jak zaczynam myśleć o tych prenatalnych to mi słabo ale na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki za mamy które mają w tym tygodniu. Ja następny tydzień.

Megee my już po spacerze. Szaro i buro ale byliśmy ponad godzinę.
Masz już dzieci ?
My wcZoraj odkryliśmy nowy płac zabaw zamknięty. Nazywa się Amazonia i jest koło u7. Wczoraj byliśmy na zabawie a dzisiaj popatrzeć [emoji854]

Cześć dziewczyny [emoji6]
Ja od rana w kuchni robię obiadek [emoji6] rosołek się właśnie kończy gotować. Popołudniu kawka u teściowej [emoji3] jutro mam prenatalne na 13:00 więc proszę trzymajcie kciuki [emoji6]

Zaciśnięte

@gosia88 dobrze ze mąż się troszczy. A krwawienia ustały??

Czas mi się dłuży bo czekam na męża.

@Locja zeglujecie po morzu czy jeziorze ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez z rodziny żeglarzy. Moje pieluchy suszyły się na Bomie. Moj syn boi się na razie -nie zmuszam. Czekam cierpliwie.
Nigdy nie pływałam regatowo- zawsze dla przyjemności. A wy jak?

@Kasiales ale fajnie czytać o tych pieluchach :) my też pływamy turystycznie, mój syn pływa regatowo i to on wczoraj zorganizował mi sobotę. Drugi syn nie chce pływać na optimistach, za to bardzo chętnie pływa z nami, co też mnie cieszy.

Fajnie macie, że tyle Was z trójmiasta. Ja bardzo dobrze wspominam znajomosci z baby boom z pierwszej ciąży. Mamy kontakt do dziś i tak jak pisałam z kilkoma dziewczynami spotykamy się do dziś z dziećmi.
Z Bydgoszczy chyba póki co nikogo nie ma, No nie?

Jestem z okolic Bydgoszcz, ok 60km.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry