klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byle naramienny. Np. Firmy omronDzięki dziewczyny za porady. Idę zaraz do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do neurologa i zobaczymy co dalej. Na pewno będę walczyła o prawo do wizyty w ciągu 7 dni. Z ciśnieniem nie miałam nigdy wcześniej problemów, chociaż faktycznie od początku ciąży pomiary są tak na granicy. Skocze dzisiaj kupić ciśnieniomierz, żeby móc badać to regularnej. Czy któraś z was ma w domu i może jakiś polecić bo ja jestem totalnym laikiem...
Już po i przed chwilą się najadłam już w drodze wcinałam. Jutro już do odbioru i zapłaciłam tylko 164zl myślałam że więcej wyjdzie.