reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@natkape mam nadzieje ze kolejny wtorek i sie spotkamy na Gosirze:) Ja tez jeszcze zakupów nie robie żadnych, jeszcze troszke sie wstrzymam:) Tez usg w piatek... mam nadzieje ze wszystko bedzie Oki!!! Morfologię robiłam juz i mam za niski hematokryt i erytrocyty, a podwyższone %bazocytow i MCH. Lekarz nic jie mówił to chyba tragedii mie ma, ale zawsze miałam krew w normie. Dziewczyny a powiedzcie jakie witaminy łykacie? I czy wg? Mi polecono prenatal (teraz duo) i tak lykam:)

reklama
@natkape mam nadzieje ze kolejny wtorek i sie spotkamy na Gosirze:) Ja tez jeszcze zakupów nie robie żadnych, jeszcze troszke sie wstrzymam:) Tez usg w piatek... mam nadzieje ze wszystko bedzie Oki!!! Morfologię robiłam juz i mam za niski hematokryt i erytrocyty, a podwyższone %bazocytow i MCH. Lekarz nic jie mówił to chyba tragedii mie ma, ale zawsze miałam krew w normie. Dziewczyny a powiedzcie jakie witaminy łykacie? I czy wg? Mi polecono prenatal (teraz duo) i tak lykam:)
Ja biorę Folik i Falvit mama bo najwięcej witamin ma

dzien dobry
jak sie dzis czujecie?

@Gosika88 wspolczuje, wstajesz cos ? czy lezysz caly czas?

@klaslaw1987 podziwiam ze nic nie kupilas :) ja na razie nic nie kupilam dla dziecka- czekam...

strasznie sie boje tego tygodnia, poprzednie 2 ciaze poronilam wlasnie w 12 tygodniu ;( staram sie nie ruszac ale sie nie daje, bo meza nie ma....

@natkape czy te zajecia sa tak intensywne ze masz zakwasy ???
:)
za tydzien jade na kilka dni na Patio Rozy - jak bedziesz chciala sie spotkac to zapraszam na kawe

wczorajsze spotkanie z diabetologiem OK , wyniki tez OK :) uffff
Leżę wstaje tylko do łazienki lub wyrzucić śmieci

3jgxskjosc311c31.png

Ja tylko jod, folian i Wit D

@Kasiales nie bój się, będzie dobrze :) Ja w 10tyg w poprzedniej ciąży dowiedziałam się o obrzękach u dzidzi, teraz wizyta też wypada mi w tym terminie, ale jestem dobrej myśli ;)

Ćwiczenia nie są intensywne, ale nie trenowałam pewnych partii ciała już trochę i stąd zakwasy ;) @0olcia liczę na Ciebie, bo tylko ja tam mam płaski brzuch - razem będzie raźniej ;)

A co będziesz tam robić? Masz tam rodzinę? Możemy się umówić na kawę :) Wstępnie też się zgadywałam z @0olcia więc możemy w trójkę się spotkać, ale myślałam może gdzieś w centrum Gdyni - większy wybór knajp niż na Chwarznieńskich wioskach ;) co Wy na to?

Hej Dziewczyny, ja juz po wizycie dostałam skierowanie na neurologię do szpitala na ostry dyżur, teraz czekam na izbie aż zejdzie lekarz.

oar8csqv8p6zj994.png

reklama
Do góry