reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A kiedy im powiecie? U mnie juz chyba każdy wie:) a masz przeczucia co do plci?:)
Powiemy po prenatalnym [emoji4]
Juz drugi raz snila mi się córeczka ale znając moje szczęście to będzie synek [emoji4]
Zresztą obojętne mi to. Po tym jak straciłam wiarę ze będę mama to naprawdę obojętne mi to [emoji4] A Ty masz przeczucia?

Powiemy po prenatalnym [emoji4]
Juz drugi raz snila mi się córeczka ale znając moje szczęście to będzie synek [emoji4]
Zresztą obojętne mi to. Po tym jak straciłam wiarę ze będę mama to naprawdę obojętne mi to [emoji4] A Ty masz przeczucia?

Nie wlasnie ale przy synowi jadlam mięso i obiad normalnie a teraz bym jadla tylko slodkie.. Mama mowi ze corka bo cera mi się zmieniła ale nie czuje nic:) a kiedy masz?? Kurcze zazdroszcze wam bo ja musze czekac przynajmniej 3 miesiace jeszcze hehe:)

Ale żeście naskrobaly ponad 30stron od rana... Nie nadrobie choć bym bardzo chciała.

My jesteśmy ku końcowi remontu pokoju najstarszych dzieci... Jutro tylko domalować niedobitki te co odpadły razem z taśmą i położyć nowa podłogę [emoji14] no i czekam na łóżko które trzeba będzie złożyć już widzę jak mój mąż będzie kur..... Hahah

A co do mieszkania również mieszkam na swoim mam swój domek jednorodzinny podwórko, ogród i jest super.

Lecę kłaść Olke spać do jutra dziolszki

Nie wlasnie ale przy synowi jadlam mięso i obiad normalnie a teraz bym jadla tylko slodkie.. Mama mowi ze corka bo cera mi się zmieniła ale nie czuje nic:) a kiedy masz?? Kurcze zazdroszcze wam bo ja musze czekac przynajmniej 3 miesiace jeszcze hehe:)
Ja tez nie mogę jeść mięsa... robie obiad ale go nie umiem zjeść... prenatalne mam 8 listopada. A dlaczego tak długo musisz czekać?

Jestem po wizycie, moja ciąża jest młodsza o tydzień. Spodziewałam się tego, bo wiem, że miałam później owulację. Za tydzień mam znów wizytę i zobaczymy czy dobrze rośnie. To wciąż jest taka fasolka. Trochę się martwię.

Jestem po wizycie, moja ciąża jest młodsza o tydzień. Spodziewałam się tego, bo wiem, że miałam później owulację. Za tydzień mam znów wizytę i zobaczymy czy dobrze rośnie. To wciąż jest taka fasolka. Trochę się martwię.
Moja na ostatnim usg była młodsza o 6 dni [emoji4] a w którym tygodniu jesteś?

reklama
Do góry