reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja bym wolala bardziej z mama moja mieszkac niz z tesciowa bo Wlasnie u nas to ona ma charakter dominujący..a mama daje rady ale to sa rady a nie np ze masz tak zrobic czy cos..w sumie to i tak nie ma napewno jak mieszkanie samemu ze swoja rodzina:)

reklama
3jgxhqvk0aa9pnee.png
:)

Ja tez mieszkam na swoim i tak najlepiej chce to ugotuje kiedy mam czas posprzatam tez jak mi sie chce i nikt mi nie chodzi i nie dogaduje za plecami:)

ticker.php
Zazdroszcze... Ja właśnie jak nie posprzatam czy cos to wiem ze bede slyszec za uszami to i owo..a tez bym wlasnie chciala troche prywatności.. Nie spowiadania sie nikomu po co a gdzie itp..

Ja wyprowadziłam się z domu mając 20 lat i mieszkałam z byłym facetem i jego rodzicami przez 9 lat. Porazka to była. Teraz mieszkam z moim S i dwojka z jego 4 dzieci bo najstarsi mieszkają z babcia żeby jej pomóc. Dzieli nas 11 km [emoji4]

Ja wyprowadziłam się z domu mając 20 lat i mieszkałam z byłym facetem i jego rodzicami przez 9 lat. Porazka to była. Teraz mieszkam z moim S i dwojka z jego 4 dzieci bo najstarsi mieszkają z babcia żeby jej pomóc. Dzieli nas 11 km [emoji4]

Nie rozumie:) czyli on ma 4 dzieci a siedzicie z dwojka.?:) to wesolo macie :) wasze dziecko bedzie mialo rodzeństwo:)

reklama
Do góry