Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy terminy nie daleko siebie tylko ja juz jestem skazana na cesarke okolo 20 kwietnia@szczesliwa66 ja mam termin na 3 maja i w środę zaczynam 12tc.
U mnie też wszyscy, że oby był chłopak (mam córkę). Mi akurat wszystko jedno, a na pewno parka mi do szczęścia nie potrzeba. I z moją historią to ważne, by się urodziło zdrowe.Muszę Wam się pożalić, że dziś dostałam życzenia aby tym razem była "dziurka". Abstrahując już od słownictwa, to właśnie takie oczekiwania otoczenia odnośnie płci mojego dziecka, utwierdzają mnie w przekonaniu, że płeć najlepiej poznać przy porodzie. Spodziewam się dziecka, tak po prostu.
A jaka jest Twoja wcześniejsza historia ciążowa?Co do clexanu to mówi żeby brać. Powiedziałam mu, że nie mówił po co mam brać ten clexan ale czytałam w necie, że zarodek lepiej się dotlenia to tylko przytaknął
U nas teściowa, że córka, a moi rodzice, że fajnie, jakby był synek, ale wszystko na spokojnie i najważniejsze, żeby było zdrowe [emoji4]U mnie też wszyscy, że oby był chłopak (mam córkę). Mi akurat wszystko jedno, a na pewno parka mi do szczęścia nie potrzeba. I z moją historią to ważne, by się urodziło zdrowe.