reklama
Gosika88
Fanka BB :)
Wracając będę obok niego przejeżdżała więc żaden problem coś sobie zamówić mam nadzieję, że mąż będzie mi pomagał w obowiązkach domowych, bo on z tych, którzy mało się rwa do takiej pracy, choć lubi gotować i wychodzi mu to naprawdę dobrze.Gosika, do maca to wyslij meza. A ty pakujesz sue na kanape I lezysz. Lozysko przodujace to nie przelewki zwlaszcza ze juz wysapilo krwawienie. Zeby sie podnooslo tez musisz duzo odpoczywac.
Jakas bez sil dzisiaj jestem....
caltha
To kreski chyba były aż w 3d widoczne. Witaj i gratulacjeHej dziewczyny Czy można dołączyć? Wczoraj dowiedziałam się o ciąży ( test ), dziś lekarz potwierdził.
Jetkaa
Ja jakos przestalam lubic fast food wole jedzenie domowe ale w 1 ciazy codziennie musialam miec macwrapa czekalam az moj skonczy prace i po pracy jechał mi o 23 na mc noo i dzieki temu przytylam 20kg z 52 kg wskoczylam na 72 kgJak wyjdę ze szpitala to pierwsze co zrobię to pójdę do maca. Nic mnie przed tym nie powstrzyma [emoji14]
Jestem z Warszawy, mam 30 lat i 5 letniego syna w domu. O ciąży dowiedziałam się przypadkiem. Faktycznie późno, masz racje. To kwestia tego, że od dawien dawna miesiączki mam nieregularne więc jej brak od sierpnia nie był dla mnie zaskakujący. Test robiłam w połowie września ale wyszedł negatywny więc o temacie zapomniałam. Dodatkowo lecze się na PCOS i o dziecko z mężem staramy się od kilka lat. Ciągle jednak nie wychodziło. Dlatego też odpuściliśmy i nieco przestałam o tym myśleć. Przestałam obsesyjnie co miesiąc robić testy i jak widać tym razem się udało.
reklama
Gosika co do maca. W poprzedniej ciązy miałam podobnie. Obiecałam sobie, że po porodzie zjem cheeseburgera z maca. Jak postanowiłam tak uczyniłam. Niestety syn odpłacił to całonocnym bólem brzucha ( karmiłam go piersią).