reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Gosika, do maca to wyslij meza. A ty pakujesz sue na kanape I lezysz. Lozysko przodujace to nie przelewki zwlaszcza ze juz wysapilo krwawienie. Zeby sie podnooslo tez musisz duzo odpoczywac.

Jakas bez sil dzisiaj jestem....

Gosika, do maca to wyslij meza. A ty pakujesz sue na kanape I lezysz. Lozysko przodujace to nie przelewki zwlaszcza ze juz wysapilo krwawienie. Zeby sie podnooslo tez musisz duzo odpoczywac.

Jakas bez sil dzisiaj jestem....
Wracając będę obok niego przejeżdżała więc żaden problem coś sobie zamówić ;) mam nadzieję, że mąż będzie mi pomagał w obowiązkach domowych, bo on z tych, którzy mało się rwa do takiej pracy, choć lubi gotować i wychodzi mu to naprawdę dobrze.

3jgxskjosc311c31.png

Jak wyjdę ze szpitala to pierwsze co zrobię to pójdę do maca. Nic mnie przed tym nie powstrzyma [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png
Ja jakos przestalam lubic fast food:) wole jedzenie domowe:) ale w 1 ciazy codziennie musialam miec macwrapa:) czekalam az moj skonczy prace i po pracy jechał mi o 23 na mc:) noo i dzieki temu przytylam 20kg:) z 52 kg wskoczylam na 72 kg :)

Jestem z Warszawy, mam 30 lat i 5 letniego syna w domu. O ciąży dowiedziałam się przypadkiem. Faktycznie późno, masz racje. To kwestia tego, że od dawien dawna miesiączki mam nieregularne więc jej brak od sierpnia nie był dla mnie zaskakujący. Test robiłam w połowie września ale wyszedł negatywny więc o temacie zapomniałam. Dodatkowo lecze się na PCOS i o dziecko z mężem staramy się od kilka lat. Ciągle jednak nie wychodziło. Dlatego też odpuściliśmy i nieco przestałam o tym myśleć. Przestałam obsesyjnie co miesiąc robić testy i jak widać tym razem się udało.

reklama
Gosika co do maca. W poprzedniej ciązy miałam podobnie. Obiecałam sobie, że po porodzie zjem cheeseburgera z maca. Jak postanowiłam tak uczyniłam. Niestety syn odpłacił to całonocnym bólem brzucha ( karmiłam go piersią).

Do góry