klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zalamalam sie odebralam wlasnie wynik tsh 3,07 jeszcze niedawno było 2,25 i nie zalecili mi żadnych leków. Jade jutro do przychodni przy szpitalu bo kazali mi przyjechac gdy tsh będzie powyżej 3. Nie mam pojecia dlaczego tak nagle skoczylo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale pewnie masz chusteczki czy cos. Swoja droga masakra z iloscia osob na sali, platnym tv I tym papierem. U nas na patologii na szczescie warunki ok. Po 3 osoby.na sali, tv bez ograniczen I papier byl ale obym tam nigdy nir wrocila.
Jestem właśnie po USG. Okazało sie, że łożysko uciska na ścianę szyjki macicy i stąd te krwawienie. Raczej nie zagraża dziecku ale trzeba dużo leżeć
Tak będzie zmieniać ale do tego czasu lepiej bym leżałaNie znam sie, ale skoro nie zagraza dziecku, to dobre wiesci a lozysko to chyba jeszcze bedzie zmieniac polozenie??