reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Otóż to [emoji4]
Tylko spokój [emoji4]

Zrobiłam zdjęcie brzuszka po tygodniu i delikatnie się powiększył [emoji38]

Mdłości zniknęły juz chyba na dobre [emoji4]
Apetyt mam różny raz od razu mi ślinka leci na obiad a innym razem tylko spojrzenie i mam dość [emoji48]
Za to lody... za lody mogłabym się dać pokroić [emoji4]

U mnie mdlosci dalej apetyt kiepski miesa nie przelkne jedyne co mi smakuje to bulka z pasztetem pomidorem i kiszonym ogorkiem lody tez mi smakuja inne slodycze nie zbyt uroki ciazy [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi przeszły mdłości i najchętniej pozarlabym WSZYSTKO [emoji6] staram się pożerać w małej ilości żeby moje dziecko nie miało grubej matki [emoji23]

dev131ps___.png

U mnie mdlosci dalej apetyt kiepski miesa nie przelkne jedyne co mi smakuje to bulka z pasztetem pomidorem i kiszonym ogorkiem lody tez mi smakuja inne slodycze nie zbyt uroki ciazy [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze cukierki i landryny mogę wciskać [emoji4]
Mięso ogólnie tez na nie jest.
A kanapki np z twarozkiem czy z chuda wędlina...
No i jabłka mogę jeść hurtowo [emoji38]

reklama
Do góry