reklama
Hope
podwójna mama :-)
Dobry wieczór
Staruszka trzecioródka była ostatni raz w tym roku na grzybach i ugotowała zupę grzybową. Rany jaka dobra, wzięłam 5 dokładek Ale tylko rzadkie. Z koperkiem, na indyku. Poezja.
Wczoraj w nocy też byliśmy po lody z owocami leśnymi, kwaśne musi być. Rodzinka korzysta, przez te dziwne zachcianki gotuję jak dzika, wszystko musi być na bogato.
Staruszka trzecioródka była ostatni raz w tym roku na grzybach i ugotowała zupę grzybową. Rany jaka dobra, wzięłam 5 dokładek Ale tylko rzadkie. Z koperkiem, na indyku. Poezja.
Wczoraj w nocy też byliśmy po lody z owocami leśnymi, kwaśne musi być. Rodzinka korzysta, przez te dziwne zachcianki gotuję jak dzika, wszystko musi być na bogato.
Gosika88
Fanka BB :)
Ale mi smaka narobilyscie. Mnie dziś rodzice ochrzanili za to ile jem [emoji14] mama sama dolozyla mi dokładkę kopytek a potem źle, że to wszystko zjadłam co ja poradzę, że uwielbiam kluchy [emoji14]
klaslaw1987
Ja same słodkie smaki mam [emoji4]Dobry wieczór
Ja zjadłam dziś jajecznice potem obiad z udkiem z kurczaka i marchewka z groszkiem później 3 jabłka paręnaście cukierków i 2 kawałki ciasta jogurtowego[emoji4]Ale mi smaka narobilyscie. Mnie dziś rodzice ochrzanili za to ile jem [emoji14] mama sama dolozyla mi dokładkę kopytek a potem źle, że to wszystko zjadłam co ja poradzę, że uwielbiam kluchy [emoji14]
Nie jem dziś juz nic [emoji38][emoji38][emoji38]
LilithGoth32
Gosika88
Też tak mówiłam po dzisiejszych kopytkach, ale już mnie ssie i kombinuje co by tu zjeść
KasiaRo
U mnie dzis byla szakszuka (z trzech jaj) i wedzony bialy twarog na sniadanie, potem duzy kawalek chlebka bananowego, potem na obiad pieczony halibut i salata z pomidorem i potem duzy kawalek chlebka bananowego. Jestem najedzona po kokardke
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
klaslaw1987
Patrząc na to ze weszłam w 3 miesiąc z 0,5 kg na plusie to nie jest źle [emoji38]Też tak mówiłam po dzisiejszych kopytkach, ale już mnie ssie i kombinuje co by tu zjeść
Tez teraz tak myślę ale to dopiero 18.25 [emoji22]U mnie dzis byla szakszuka (z trzech jaj) i wedzony bialy twarog na sniadanie, potem duzy kawalek chlebka bananowego, potem na obiad pieczony halibut i salata z pomidorem i potem duzy kawalek chlebka bananowego. Jestem najedzona po kokardke
reklama